Liczba postów: 53
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Zakupiłem sobie Skyrim Legendary Edition. Pierwsze uruchomienie - wszystko działa dobrze. Wyłączyłem grę, jak dostałem weny do grania to pojawiło się logo Bethesdy, a po logo smoka się cała gra crashuje. Nie mam żadnych modów.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Czy po instalacji Skyrim i przed jego ponownym uruchomieniem coś zmieniałeś w komputerze? Zmieniałeś sterowniki? Instalowałeś jakieś programy, bądź biblioteki czy cokolwiek, co mogło by mieć w jakimkolwiek stopniu wpływ na grę? Albo zmieniałeś coś w samej grze?
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
SPRawdz spójności plików gry prawdopodobnie którys został uszkodzony
Reputacja:
0
Nic nie zmieniałem, gra świeżo po reinstallu nie działa. Spójność plików sprawdzałem i nadal nic.
Reputacja:
0
Huh, spróbuję ten uninstaller tylko to trochę zajmie, bo nie mam płytki z grą i muszę przez Steam ściągać, a to z moim internetem trwa z 3 goodziny.
Reputacja:
0
A no widzisz, o tej opcji zapomniałem. Robię backup i już wysyłam ci gdzie dorwałem na PW.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
A teraz tak się zastanawiam... Testowałeś inne gry czy Ci chodzą? Czy masz tylko skyrim? Jeśli masz inne gry, które działały przed Skyrim, to sprawdź czy nadal działają, może to nic, ale warto sprawdzić
Reputacja:
0
01-05-2014, 17:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2014, 13:49 przez Mikcerion.)
Wszystkie gry działają normalnie, a po reinstallu Skyrim dalej nie działa.
EDIT: Przemyślałem jaki folder zostaje po reinstalacji - folder Skyrim w My Games. Usunąłem go i gra działa.