Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 ... 62 Dalej »

Wita was luki n
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Wita was luki n
luki n Offline
Psychiczny forever alone
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
06-06-2014, 13:49
Witam, jestem stałym oglądaczem filmików Archona i kolekcjonerem starego sprzętu. Posiadam sprawne Commodore 64, sprawną amigę 500+ (niestety z padniętą stacją dyskietek, których mam z karton Childish ), Playstation one z kilkoma oryginalnymi grami(niestety pękł zaczep silniczka, może ktoś posiada?) oraz oczywiście Pegazusa ze skrzynią kadridży. Mam także akcesoria od tego sprzętu więc jak się nudzę... to pogrywam Grinning Lubię grać w dobre stare gry na PC, te w których to nie grafika jest najważniejsza. Grywam w gry muzyczne, logiczne i zręcznościowe. W FPS'y rzadziej, jedynie nieliczne wyjątki. Z mojej strony to tyle. O.o rozpisałem się...
Szukaj
Odpowiedz
LukegaX Offline
↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A
Liczba postów: 1 595
Liczba wątków: 35
Reputacja: 86
06-06-2014, 13:55
Witaj na forum,
mam nadzieję że ci się tu spodoba i spędzisz tu trochę czasu - zapoznaj się z regulaminem i jeśli chcesz to uczęszczaj w chatowych rozmowach bo zdarza się masa interesujących rozmów Grinning
no i Commodore C64 - fajna rzecz Grinning
[Obrazek: 8bit-nintendo.gif]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
06-06-2014, 13:56
Bardzo miło powitać Cię na forum ^^ Oczywiście jak zawsze zalecam, byś skonfrontował się z Oficjalnym FAQ i Regulaminem byś wiedział wszystko na temat obcowania ze społecznością na forum Winking

Oprócz tego możesz dorzucić jeszcze informacje o swoich ulubionych oldskulowych tytułach, może jakieś ulubione gierki na najnowszą generację konsol lub wspomniane FPS-y Grinning

Życzę Ci miłego pobytu na forum :P
[Obrazek: 581915.png]
Szukaj
Odpowiedz
luki n Offline
Psychiczny forever alone
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
07-06-2014, 15:28
Oczywiście regulamin to pierwsza rzecz którą czytam na forum Smiling Informacje o grach niedługo dodam na moim profilu, ale chwilowo mam z nim problem bo dodałem niechcący kod innego użytkownika i zasypało mi ponad 100 gier ze steama. Pozdrawiam, a dla ciebie Wojtex28- Brohoof Grinning
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 16:26 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.