Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 44 Dalej »

Tekken 7 zapowiedziany!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Tekken 7 zapowiedziany!
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
14-07-2014, 08:25
[Obrazek: XGhz1JqqnIg.jpg]
Na corocznej bijatykowej imprezie EVO ujawniona została nowa odsłona Tekkena. Zobaczyliśmy również teaser produkcji.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Tekken 7 zapowiedziany!
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
kaczmar456 Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 5
Reputacja: 6
14-07-2014, 09:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2014, 10:55 przez bleub.)
Jako fan Tekkena czekam na więcej informacji jak i na samą grę z wywieszonym jęzorem. Widzę, że historia będzie się obracać wokół ciach! (proszę o unikanie spoilerów, ewentualnie oznaczanie ich odpowiednimi tagami. dop. bleub), co mogę zaliczyć na plus, ale martwi mnie trochę angielski dubbing. Mam nadzieję, że to tylko na potrzeby zwiastuna a w samej grze postacie przemówią oryginalnymi japońskimi głosami (swoją drogą, ciekawe kto będzie podkładał głos Heihachiemu, gdyż oryginalny aktor podkładający mu głos zmarł). Ciekawe, czy skorzystanie z silnika Unreal Engine 4 wyjdzie Tekkenowi na dobre.
Szukaj
Odpowiedz
kamienw Niedostępny
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
14-07-2014, 12:51
Nic ciekawego. Tekken zawsze był dla mnie czymś w rodzaju zapychacza czasu. Wystarczy mi piątka na PSP. Sama fabuła w tej grze (przynajmniej ja to tak odczułem) zawsze odgrywała drugorzędną rolę. W końcu ciężko mówić o jakiejkolwiek spójności fabuły, kiedy wygrana każdej postaci sprowadza się do innego zakończenia, z którego tylko jedno jest tak naprawdę prawdziwe. Może gdyby autorzy wcześniej wpadli na pomysł np. importowania zapisów, albo wstępnego ustawienia scenariusza, który najbardziej nam odpowiada, gra stałaby się o wiele ciekawsza. W końcu Tekken to jedna z najpopularniejszych gier swojego typu, autorzy mogliby się wysilić.
Szukaj
Odpowiedz
Reoyeah Offline
Heaven City Renegade
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 2
14-07-2014, 13:41
Raczej wątpię w powtórzenie sukcesu legendarnego Tekkena 3, jednakże mam wrażenie, że może to być najlepsza odsłona serii od części piątej. Szczerze powiedziawszy, to wcale bym się nie obraził, gdyby system walki nie opierał się ponownie na jugglach, tylko wrócił do swojej pierwotnej - PSXowej formy. Zdziwił mnie trochę Unreal Engine 4, ale daje to szansę na dumne wkroczenie Tekkena w current-gen. Trzymam kciuki! Smiling
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 04:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.