Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 ... 62 Dalej »

Hej wszystkim!
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Hej wszystkim!
Kenter Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
Information  20-06-2014, 17:02
Hejka,

Mam na imię Kacper, ale w Internecie jestem znany pod pseudonimem Kenter.
Arhn.eu poznałem poprzez serie system error i(albo) przez pigułkę Mortal Kombat, którego jestem fanem Smiling

Jak wszyscy tutaj zapewne jestem osobą, która większość swojego wolnego czasu przeznacza na gry
i związane z tym tematy Smiling W miarę możliwości biorę udział w różnych eventach takich jak PGA czy prykon. Interesuje się również programowaniem w C++ oraz trochę mniej, grafiką komputerową. Oczywiście zdarza mi się też czasem wychodzić na dwór i pojeździć na rowerku lub postrzelać z łuku :p Co do słabych stron to mam słabość do pixelowych gierek i promocji na steamie Grinning

W 90% jestem graczem głównie pc'owym, ale posiadam również konsole: xbox'a 360 na którego staram się zbierać raczej gry singlowe :p Oprócz Mortal Kombata jestem fanem starszych gier takich jak Doom, wolfenstein, seria commandos czy the neverhood. Z nowszych tytułów lubuję się w indykach takich jak hotline miami, limbo czy w twórczości Edmunda McMillena Grinning W tygodniu staram się zawsze znaleźć czas na jeden meczyk doty 2 z kolegami Smiling

Jeszcze raz, witam wszystkich i mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się wzbogacić to forum :p
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Milven Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
20-06-2014, 21:03
Łuk? Fajna sprawa, choć mi jako krasnoludowi z zamiłowania bardziej kusza pasuje. Jesteś członkiem jakiegoś klubu/bractwa, czy też masz własny łuk i sobie pykasz w domowym zaciszu? No i najważniejsze: łuk średniowieczny czy współczesny, sportowy?
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Szukaj
Odpowiedz
Kenter Offline
Pong
*
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
22-06-2014, 19:42
Ja właśnie jako elf bardziej preferuję łuki Grinning Nie jestem członkiem żadnego klubu i strzelam we własnym towarzystwie. Raczej wolę los samotnika Smiling Aktualnie posiadam łuk sportowy polaris samick, ale przymierzam się do zakupu cięższej zabawki Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Milven Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 4
Reputacja: 2
23-06-2014, 08:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014, 08:28 przez Milven.)
Heh. Samotny los dobrze znam. Tylko pamiętaj o czymś, o czym mówię ci w największej tajemnicy...

...

Elfy to pussies :P
KRASNOLUD MILVEN RECENZUJE(GRY,FILMY,INNE TAKIE)
KTO KHAZADÓW NIE LUBUJE, NIECHAJ ORCZY ZAD CAŁUJE!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 19:33 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.