03-08-2014, 13:13 

Mam taki sam kubek ze SportsDirect 

| 

Pokój Gracza: 2014 Edition (Dark Archon)

| 

| 

03-08-2014, 13:13 

Mam taki sam kubek ze SportsDirect  

03-08-2014, 15:13 

Pokaż kiedyś jakie gadżety masz na tym strychu  

03-08-2014, 15:14 

Kolekcja naprawdę godna podziwu, mogę tylko pogratulować. 

Osobiście NIE chciałbym mieć takiej ilości gier i sprzętu ![]() Archon ile (w procentach) z tych gier ukończyłeś? 
		Wow !!!! 

Jaka kolekcja !!!! Czy można mieć większą ?!!!! Kiedy będą game roomy pozostałych ? Zrobisz przechadzkę po domu z opisem ? (Czyli to same co teraz tylko że całego domu) 

03-08-2014, 23:14 

Archon, a czemu akurat wersje PS2 i PSP Rock Band'ów stoją na półce?

04-08-2014, 09:01 

Kolekcja spora ale widywałem u znajomych większe i to znacznie. Akurat takie kolekcjonowanie to nie jest przypływ chwili, zbiera się po trochę przez kilkadziesiąt lat i w pewnym momencie okazuje się że jest tego sporo.  

Pytanie jest jakie cele obrał sobie kolekcjoner, i czy w ogóle jakiś cel założył. Bo jak to jest prostu zbieractwo to te gry cię w końcu z mieszkania/domu wyprowadzą.   Trzeba też pamiętać że im więcej rzeczy tym bardziej trzeba o kolekcje dbać, i tu pojawia się tysiące foliowych worków do zakrycia, by się nie kurzyło lub nie zżółkło. Ja ograniczyłem się tylko do wybranych tytułów ale z różnych platform, i tak w pokoju gdzie by nie zajrzeć wystaje konsola, a nie mam tego dużo. ![]() Także Archon życzę dalszej wytrwałości w zbieraniu. ![]() 

04-08-2014, 10:40 

Wow! Kolekcja, jak dla mnie jest mega. 

Sam kiedyś chciałbym taką mieć ![]() Mam tylko do ciebie jedno pytanie. W którym roku zacząłeś kolekcjonowanie gier?  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|