koniec aukcji!
[S] Temat zamknięty, aukcje zakończone!
|
04-10-2014, 10:47
doszły inne gry... i dojdą następne!
06-10-2014, 11:47
Aktualizacja - dodane nowe gry - już ostatnie. Wystawiając na allegro zawsze ustawiam najniższą cenę na lub się z nią zrównuję, więc ceny na pewno są atrakcyjne.
08-10-2014, 12:30
Ile byś chciał za te wszyskie gry od razu?
Nawet gdybym chciał opchnąć od razu to już nie mogę bo licytują już inni... no chyba że przelicytujesz wszystkie aukcje i będziesz aktualnym zwycięzcą - wtedy można się dogadać jeśli nadal będziesz zainteresowany.
08-10-2014, 21:59
dostałem na poczte z greenmangaming.com Kto pierwszy ten lepszy:
http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc...tasy-xiii/ Hey gamer, A classic arrives on PC: Final Fantasy XIII, one of the best instalments of the acclaimed RPG series, will be released tomorrow. Don't wait, get your copy now! Not only you will get 10% off your pre-purchase, but you can save even more by adding this 20% voucher*: VBHGBM-JS2VN9-0J5OFM
10-10-2014, 14:41
Ostatni dzień niektórych (wg. mnie najciekawszych) aukcji!
11-10-2014, 18:43
ostatnie chwile większości ciekawych aukcji! Okazja się nie powtórzy...
Do osób pytających czy gry poszły itd. Tak, gry poszły, trzeba było licytować a nie tylko obserwować aukcje... na 11 aukcji od 1zł było łącznie 77 obserwujących... na 3 dni przed końcem ceny w większości z nich były takie same jak po zakończeniu. Nikt nie licytował a teraz piszą, że zapomnieli, że się spóźnili itd. Trudno! Zarówno dla was jak i dla mnie... (uzyskałem połowe przewidywanej kwoty). Ktoś sobie zgarnął unikatowe gierki za 1/3 - 1/2 ceny...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości