Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 ... 41 Dalej »

Uprawnienia administratora do pliku problem z wypakowaniem .rar
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Uprawnienia administratora do pliku problem z wypakowaniem .rar
Mino Brus Offline
Banned
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
03-12-2014, 23:25
Witam posiadam pewien pliczek .rar stworzony jeszcze za czasów windows xp który wypakowywał się bez problemów a następnie otwierał (.exe)

Pamiętam jakiś czas temu dało się to wypakować i otworzyć prawym przyciskiem myszy uruchom jako administrator a teraz po wypakowaniu prawym myszy "wypakuj tutaj" plik się pojawia ale jak biorę prawym na .exe to plik znika

A gdy np. próbują przeciągnąć z okienka winrar do folderu to mam napis Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji:

Mimo że zmieniłem właściciela pliku .rar i mam pełną kontrole pliku oraz wyłączone UAC to ciągleto występuje już całe google przekopałem nawet korzystałem z jakiegoś netfixa i nie pomogło ręce już opadają :P

windows 7 x64
Szukaj
Dekakura Offline
Lokalny animefag
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 8
Reputacja: 120
03-12-2014, 23:59
Dlatego się nie grzebie w ustawianiach praw dostępu bo potem takie kwiatki wychodzą, windows bardzo nie lubi tego typu akcji. Od siebie mogę tylko powiedzieć żebyś sprawdził na różnych ustawieniach i kontach(wejdź np. w trybie awaryjnym na konto "Administrator") lub spróbuj wypakować to na rootcie jakiegoś linuxaGruby nerd.
Szukaj
Mino Brus Offline
Banned
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
04-12-2014, 00:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2014, 10:23 przez Stivi.)
W trybie awaryjnym w końcu się udało dziękuję za pomoc

//Zamykam
Stivi
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 26-06-2025, 18:13 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.