Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › PC v
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 ... 41 Dalej »

Fabuła w Warframe
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Fabuła w Warframe
Downator Offline
Pong
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
Reputacja: 0
04-04-2015, 14:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2015, 14:06 przez Downator.)
Ostatnio przestały mi się pojawiać misje fabularne. Gram cały czas w 2 sektorach na Wenus. Mam teraz fabułę ,,Po przebudzeniu''. Co zrobić żeby popchnąć fabułę do przodu?

PS 2 tygodnie temu dostałem schemat mieczu żaru. Mam go stworzyć żeby móc wykonać następną misję fabularną?
Szukaj
Odpowiedz
Nightwish1988 Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
13-03-2016, 22:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2016, 23:06 przez Nightwish1988.)
Downator, już ci naświetlam sprawę z twoim dalszym postępem w Warframe.

Zakładam że udało ci się już pokonać pierwszego bossa ulokowanego na Merkurym - Kapitana Vora. Moją sugestią jest abyś teraz w miarę możliwości udał się na Wenus i robił po kolei misje aż odblokujesz sektor Fossa. Rezyduje tam boss o nazwie Jackal. Jak go pokonasz, dostajesz moduł nawigacyjny i kolejną misję - Skowyt Kubrowa.

Dobrym pomysłem jest opcjonalnie pofarmić trochę dłużej Kapitana Vora. Za każde pokonanie go i ucieczkę do pkt. ewakuacji dostajesz część lub schemat do jego pistoletu Seer, albo schemat do miecza Cronus - troszkę lepszej wersji podstawowej Skany.

Miecz Żaru jak najbardziej zrób, bo jego atak z powietrza powoduje eksplozję ognia - na początek całkiem przyzwoity atak CC ( Crowd Control ), a ponieważ Lotus kazała ci zrobić ten miecz, znaczy że następna frakcja z jaką może przyjść ci walczyć to plaga - spora część mobków Plagi jest podatna na ogień, przynajmniej w wątku fabularnym.

Co do twojej eksploracji układu słonecznego - Pokonanie bossa na danej planecie i ucieczka do pkt. ewakuacji oznacza otrzymanie Modułu nawigacyjnego następnej planety, który montujesz w swoim systemie nawigacyjnym na statku.

Z czasem będzie ci potrzebny nowy Warframe - na początku proponowałbym ci zdobyć Rhino - bardzo wytrzymały i trudny do zjechania Warframe, ze względu na jego skill "Żelazna Skóra", który uodparnia cię na przewrócenie, niweluje działanie statusu toksyny i przedłuża twoje szanse na przeżycie.\

W razie potrzeby możesz śmiało do mnie uderzyć z poziomu gry, bardzo chętnie ci pomogę. Dowodzę klanem zwanym "Go Ahead And Report Me". Znajdziesz mnie na grze pod tym samym nickiem który mam na tym forum

Do zobaczyska
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 07-07-2025, 08:18 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.