[Pomysł] Epickie Bitwy
|
19-06-2011, 17:14,
|
|||
|
|||
[Pomysł] Epickie Bitwy
Witam , tutaj znowu Fayte. Przejdę od razu do rzeczy:
Rozgrywka polegała by na zorganizowaniu (o jednej godzinie) bitwy między dwoma armiami. Armia miała by swoich żołnierzy, podzielonych na: 1 x Dowódca max 3 x Mag Łucznicy/Strzelcy Wojownicy [b]Uzbrojenie dowódców ![]() Molten Armor , Gold Armor (social), Muramasa i Star Cannon (20 gwiazdek) = Życie 400, mana 100 [b]Magowie ![]() Wizard Hat (Social) + Jungle Armor , Necro Armor (Nogawice i Napieśnik Social), Water Bolt, Magic Missile + Rocket Boots 10 potków many = Życie 200, mana 200 [b]Łucznicy/Strzelcy ![]() Demon Bow (500)/Musket (300 kul), Iron Armor + Hermes Boots, Silver Shortsword = Życie 220, mana 0 [b]Wojownicy ![]() War Axe of the Night/Light's Bane/Phasenable (do wyboru, Świetlny w zależności od koloru armii) Shadow Armor + 2x Shanckle = Zycie 300, mana 0 Każdy ma 10 małych potów i 5 dużych. Wszyscy dołączają do swoich armii. Gdy wszyscy będą, PVP on i do ataku. Jeżeli na POLU BITWY będzie tylko 1 drużyna, to ona wygrywa. Pole bitwy było by przygotowane wcześniej. Wszelkie pytania proszę stawiać TUTAJ. Oczywiście do tego potrzeba sporo graczy, ale myślę że tak przynajmniej po 6 się znajdzie? Nie boję się dawać - i +
Daję ocenę na którą zasługujesz! |
|||
20-06-2011, 08:49,
|
|||
|
|||
Re: [Pomysł] Epickie Bitwy
Podoba mi się tylko że dla łuczników 100 strzał i 100 kulek to stanowczo za malo i nie napisales jaką zbroję mają mieć wojownicy
|
|||
20-06-2011, 16:43,
|
|||
|
|||
jest...Shadow armor
a co do strzał i kul...zwiększyłem trochę. Nie boję się dawać - i +
|||
20-06-2011, 18:41,
|
|||
|
|||
Eeem ... Wizard Hat to nie item socjalny...
|
|||
20-06-2011, 19:02,
|
|||
|
|||
Ale niech taki będzie. Przyda się jako wygląd. Ale żeby nie było braków w obronie dla magów to trzeba im dać jakiś Armor.
Nie boję się dawać - i +
|||
20-06-2011, 19:46,
|
|||
|
|||
Wooo. fajny pomysł ;-)
Przygotuj mapę ![]() ![]() Chcesz śledzić nowości dotyczące Terrarii ? --> http://www.terrariahq.pl Chcesz wiedzieć co można w grze znaleźć, zrobić, osiągnąć ? --> http://wiki.terrariahq.pl |
|||
21-06-2011, 10:45,
|
|||
|
|||
według mnie magowie powinni mieć jungle armor (NIE socjal) i potki na mane
Czy To Boli Czy Nie Boli Volda Zawsze Coś Spie*doli
Jak spatoli, jak spatoli to mu Tabo wypie*doli. Volde boli Volde boli ale to nie z jego woli. Główka bloki główka boli (tu podsyłać mi propozycke fast) |
|||
21-06-2011, 10:57,
|
|||
|
|||
Ten pomysl nie wypali, potrzeba by bylo ogromne ilosci itemow i nowe postacie zrobione pod dana klase (ograniczenia zwiazane z mana i hp)
|
|||
22-06-2011, 08:41,
|
|||
|
|||
Moim zdanie jest duza szansa że się powiedzie ten projekt.
|
|||
22-06-2011, 19:13,
|
|||
|
|||
Wiem że cheaty są SUROWO zakazane. Ale na potrzeby eventu???
Nie boję się dawać - i +
|||
23-06-2011, 10:38,
|
|||
|
|||
/Wszystko ładnie ''piknie'' ale na jakim serwerze odbędzie się ten evencik?
|
|||
23-06-2011, 12:05,
|
|||
|
|||
Po prostu nowy serwer można założyc, np. z portem 7779.
Nie no, tutaj nam łatwo gadac, ale jest jeszcze jedna bardzo ważna osoba, która musi się zgodzic na ten pomysł ;> Mam na myśli Taboreqq ;> |
|||
23-06-2011, 13:16,
|
|||
|
|||
Na to się już zgodził (1 strona). Ja mu prześlę mapę a on później zadecyduje..
Nie boję się dawać - i +
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości