Cobalt Fists [Zapisy do klanu,wlasny serwer dedykowany w przyszlosci]
|
07-04-2012, 21:45,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2012, 22:01 przez fifi0998.)
|
|||
|
|||
Cobalt Fists [Zapisy do klanu,wlasny serwer dedykowany w przyszlosci]
Cobalt Fists
Witam wszystkich forumowiczów i graczy Jak zapewne wiecie,jam jest Harov,zwykły szary nie wyróżniający się użytkownik terrazone Ale po woli zaczęła mi się nudzić zwykła gra :/ Postanowiłem stworzyć klan Cobalt Fists (Kobaltowe Pięści) Ale dla czego cobalt skoro Adamantite jest lepszy? Ponieważ pancerz cobaltowy spoko wygląda,tak jak i bricki,dla tego miasteczko będzie zbudowane przede wszystkim z silver i cobalt brick,a na Vanity zawsze będziemy nosić cobalt set. Ale ten klan nie będzie taki zwykły,szary wiążący drobną ilość graczy i tworzący byle jaką wspólnotę (bez urazy wszystkim przywódcom klanów ale na razie widziałem tylko 2 dobre i przemyślane klany na tym forum) Mam zamiar stworzyć pewien ,,klimat'' Tak jakby kulturę,a co to będzie znaczyć? Każdy członek będzie miał przydział i rangę,im wyższa ranga tym wyższe możliwości (począwszy od pokoju w koszarach kończący na willach). Ale oprócz lepszych mieszkanek itd. co dadzą nam rangi? Dadzą nam również lepsze sety,np. Pięść poziomu III będzie miał Cobalt set,a Pięść Weteran Mithril set) A żeby nie trzymać w napięciu przedstawię wam rozpis rang i przydziałów: Przydziały: -Górnik (chyba nie muszę tłumaczyć ,wolnych miejsc: 2) [GK] -Zbieracz (drewno,grzyby,drop z mobów itd.Wolnych miejsc: 2) [ZZ] -Wojownik (Walki z bossami,PVP,wolnych miejsc 1) [WK] -Strzelec (Walki z bossami,PVP,korzysta z Shotguna,poźniej z MegaSharka,wolnych miejsc: 1) [SC] -Kusznik (Walki z bossami,PVP,korzysta z repeaterów,wolnych miejsc: 0) [KK] Rangi: Uczeń: Słabiutki członek z silver setem,staje się pięścią III w momencie przejścia ,,rytuału przejścia''- -Pięść III (tzn. poziomu 3,na tym poziomie cobalt set,mieszka w blokowisku/koszarach(set i mieszkanie w randze pięści II i I nie zmieniają się ) Zwyczajny,drobny szarak -Pięść II Również szarak ale odrobinę lepszy -Pięść I I znowu szarak,ale dość silny -Pięść Weteran (Mithril set,własny domek w mieście) Silny członek Pięści -Elitarna Pięść (Adamantite set,własny spory dom) Czyli najwyższa ranga -Smocza Pięść (Halloweed set,własna willa) Zwycięzca ligi PVP klanu pięści -Tytanowa pięść Przywódca,czyli ja ---------------------------------------------------------------------- A teraz drobne wyjaśnienie co dadzą nam przydziały: Jeśli ktoś wybierze sobie przydział Górnik,otrzyma od razu Adamantite drill i nawet jeśli będzie Elitarną pięścią nie będzie mieć broni lepszej niż cobalt,ale drill adamantite zawsze zostanie To samo w przypadku zbieracza,tylko on otrzyma adamantite chainsaw I tak dalej,i tak dalej ---------------------------------------------------------------------- Zapewne zauważyliście już słowa LIGA PVP KLANU PIĘŚCI,owszem,będę organizował Eventy,nie tylko PVP ale także eventy Wytrzymałościowe (np. wytrzymaj jak najdłużej podczas walki z skeletron prime bez żadnej zbroji) itd. ---------------------------------------------------------------------- Padły również słowa że mam zamiar stworzyć również kulturę,owszem,mam taki zamiar. Dosłownie. Czyli np. coniedzielne 5 minutowe msze odprawiane na cześć naszego własnego bóstwa (którego jeszcze nie wymyśliłem),śluby (jak znajdzie się wśród nas jakaś dama to czemu nie?),tawerny,sklepy,magazyny,pola rolnicze itd. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ I zapewne również zastanawiacie się również,gdzie ja mam zamiar to wszystko zorganizować. I tu słowa które zmienią cały status klanu. Klan będzie posiadał własny dedykowany serwer. ---------------------------------------------------------------------- Zero szowinizmu,rasizmu itd. Ale jest pewna granica wieku. Wymagam w 100% nowych postaci. Przyjmuję prawie każdego (jeśli ktoś ma złą opinię na tym forum,albo ja mu nie ufam/nie szanuję go wtedy go nie przyjmę)zgłoszenia przyjmuję od wstawienia tego posta na forum. A o to Podanie: Imię: Nick postaci w grze: Wiek: Dla czego akurat ciebie miałbym przyjąć: Opisz siebie: Czy kiedykolwiek cheatowałeś (to nic nie zmieni w twojej szansie na przyjęcie,chcę po prostu wiedzieć z kim będę miał do czynienia): Przydział jaki chciałbym/ałabym uzyskać: ---------------------------------------------------------------------- Regulamin: 1)Nie przeklinamy 2)Nie bluzgamy się 3)Nie okradamy innych 4)Nie grieffujemy 5)Staramy się utrzymać klimat 6)Przywódca każe,pięść robi 7)Nie zabijamy gdy gracz ma aktywne PVP a się nie rusza 8)Nie używamy cheatów do pomocy serwerowi 9)Nie przynosimy itemów z singla na serwer 10)Szanujemy i modlimy się do naszego Boga ---------------------------------------------------------------------- Tutaj będzie czarna lista,ten kto na niej jest nigdy nie dołączy do pięści,a tutaj oznaczenia dla czego ktoś jest na czarnej liście [Z]-Nie ufam mu z powodu jakiegoś przewinienia [G]-Grief,oszustwa [K]-Nie dostosowuje się do klimatu [W]-Nie umie się zachować w stosunku do innych graczy,ubliża itd. CZARNA LISTA: -Iwo1126 [Z] (cyferki mogły mi się pomylić,proszę o wybaczenie) -Mefu720/Fodex [Z] ---------------------------------------------------------------------- Aktualny skład: Tytanowa pięść:Harov Uczniowie: -CoccoRocco [KK,budowniczy] -Xmacq [KK] -Steven15x0/Aragorn [WK] -kamil1137 [SC.budowniczy] -NatkaSzmatka [KK] ---------------------------------------------------------------------- Aktualnie czekam na zgłoszenia! Jeśli czegoś nie wyjaśniłem,coś jest nie jasne,napiszcie mi w tym temacie,poprawię to (przepraszam za błędy ale mam ostatnio ciężkie dni i jestem mocno zmęczony) Start serwera około 16 kwietnia. Uwaga: Część osób będzie z poza tego forum! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości