Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Morderca 2.0 - Pasożyt
Strony (9): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Morderca 2.0 - Pasożyt
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
22-09-2012, 18:18
Uhhhh... Wstaję, wychodzę na dwór i co słyszę? Że jestem mordercą. Ktoś krzyczy, że wszystkie poszlaki na to wskazują. A ja się pytam - jakie kuźwa poszlaki?! Przecież nawet nic nie wiemy o zbrodni. Stivi zlecił mi bardzo ciężką pracę dziś w nocy ale nie mogę o tym mówić, gdyż jestem jego chłopcem na posyłki i znam jego tajne projekty. Mogę Was tylko zapewnić, że to nic związanego z zabijaniem - wręcz przeciwnie. Toczą się prace nad nowymi formami życia ale ciii, ja nic nie mówiłem!

+ ja nie pracuję w elektrowni więc jakim cudem mógłbym wyłączyć prąd? PS3 Has No Game
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
22-09-2012, 20:17
Niestety nie mogę pozwolić by mój sługa został zamordowany przez mylne podejrzenia. Użyłem jednego z moich pozytonowych mózgów by przeanalizować wszystko co wiem na temat mieszkańców. Najchętniej wskazałbym Kemera, podpadł mi ten "koleszka", ale niestety taka ofiara jak on nie była by w stanie nikogo zabić, nawet jeśli jakaś obca forma życia przejęła jego układ nerwowy. Tutaj trzeba wybrać kogoś kto jest niezrównoważony, według mnie taką osoba jest knopers. Całe dnie spędza na narkotyzowaniu się wydzielinami własnego ciała, nikt nie przyzna, że jest to coś normalnego? Również z tego co pamiętam jego biedni rodzice pracowali w naszej elektrowni, mogli mu przekazać potrzebną wiedzę podczas rozmów przy obiedzie lub on sam mógł wyciągnąć te informacje prosto z ich mózgów. Przecież nadal trzyma ich zmumifikowane ciała w szafie.
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
22-09-2012, 20:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 20:18 przez Dorczenzo.)
Taaak, knopers! Wydaje mi się, że widziałem go na monitoringu kiedy myłem biurka z obleśnej mazi obcych.
Szukaj
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
22-09-2012, 20:18
Nie znam tego całego "Durmenzo" o którym wszyscy tyle gadają, ale wygląda zbyt sceptycznie, by mógł faktycznie mieć coś wspólnego z tą perfidną zbrodnią. Brakuje za to knopersa, miejscowego pijaczka, od którego wręcz pachnie śmiercią. Może wmawiać swoim znajomkom, że po prostu "odstresowuje się po pracy" w lokalnej knajpce, ale zarówna ja, jak i on dobrze wiemy, że nie ma ani pracy, ani pieniędzy na kolejne flaszki. Gadka o krainie szczęścia, gdzie nikt nie jest biedny to brednia wymyślona przez Stiviego, by zadowolić swoich wyborców. Prawda, jak zwykle nie jest ani czarna, ani biała. Jest szara jak krew tego bogu ducha winnego nieszczęśliwca, którego znaleziono dziś rano. Skąd więc ten odrzut społeczny miałby brać forsę na kolejne kolejju, jeśli nie mordując nocami przypadkowych ufoli za którymi nikt nie zatęskni?
Szukaj
Kenji_ Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
22-09-2012, 20:25
Nie pragnę zamętu, nie pragnę pożogi, nie mamy żadnych dowodów poza domysłami dlatego zagłosują na knoopers w ten sposób unikniemy niepotrzebnych śmierci.
Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 2
22-09-2012, 20:33
Dorczenzo, bardzo sprytne, ale nie zapomnij, że nie było prądu, więc nie próbuj się wymigać!
Szukaj
Kacpei Offline
Wilczy kieł
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 7
Reputacja: 78
22-09-2012, 20:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 20:53 przez Kacpei.)
Czytałem książkę. Starą książkę opowiadającą jeszcze starsze czasy, kiedy nagle wysiadł prąd. Zapaliłem więc jedną świece z mojej kolekcji antyków. Aż szkoda, że ludzie już nie robią ich tak chętnie jak kiedyś. W czasach, w których romantyczna kolacja nie obeszła się bez nich. Jutro miałem prowadzić zajęcia historyczne o starych czasach i chciałem dokończyć książkę opisującą wieki ciemne. W oczy rzucił mnie się płomień świecy. Ładny widok. Uspokaja. Wróciłem do książki. Ide na wykłady, a tu za rogiem ślad śmierci. Nie miałem czasu przyjrzeć się trupowi musiałem iść na zajęcia. Dlatego nie mam poszlak. Tylko to co ludzie powiedzą.

Sachees ty nie zapomnij, że monitoring ma własne zasilanie. Dorczenzo zobaczył w nocy jak czyścił monitory knopersa. To znaczy podobno zobaczył, bo stivi potem go nie widział. To mnie zastanawia. Ale zaufam burmistrzowi. Ma wiedzę wartą więcej pokoleń niż niejedno nazwisko ma. Dlatego uważam knoopersa winnego posiadania wirusa obcego.
Szukaj
ExGamer Offline
Niah!
**
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 10
Reputacja: 10
22-09-2012, 20:56
Nie rozumiem ludzi, którzy osądzają innych bezpodstawnie. To jest KARYGODNE! I na was pewnie przyjdzie kolej, jeżeli się nie będziecie wzajemnie podejrzewać, bo ktoś z nas jest WINNY. Pytanie tylko kto? Rzucanie bezsensownych oskarżeń jest głupie. Moja pierwsza myśl, była na temat Ichaboda. Jednak byłoby to zbyt proste. Zastanawia mnie też Kenji, który uważa śmierć knopersa za "potrzebną", chociaż jak sam mówi nie ma poszlak, ani tym bardziej dowodów. Dzisiaj nie będę przykładał ręki do samosądów. Nie MAMY żadnych sensownych argumentów, żeby podać winowajcę. Nie wybaczyłbym sobie, gdybym wziął udział w bezsensownej rzezi...
Strona WWW Szukaj
Kacpei Offline
Wilczy kieł
22-09-2012, 21:03
ExGamer nie ma poszlak więc niech sobie zabija pasożyt jak chce? Nie zgodze się! Czasem trzeba przeanalizować, a czasem trzeba działać. Historia uczy, że czekanie na śmierć jest gorsze od walki. Puki można walczyć, nie zginie się!
Szukaj
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
22-09-2012, 21:04
Jestem gotów oskarżyć Sacheesa, on pierwszy wskazał Dorczenzo na którego nie ma żadnych racjonalnych dowodów. Mimo wszystko jednak podejrzanym wydaje mi się knopers, z tego pijaka i tak nie ma żadnego pożytku. W imię selekcji naturalnej - knopers
Szukaj
Kenji_ Offline
Pong
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
22-09-2012, 21:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 21:48 przez Kenji_.)
W sytuacji gdy zachwiana została równowaga, rezygnuję z swojego głosu knopers

2x Down. Mój błąd, dzięki
Cholera dobrze było! Wprowadzasz w błąd!
Szukaj
ExGamer Offline
Niah!
**
22-09-2012, 21:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 21:16 przez ExGamer.)
Chryste, bleub, Kacpei co wy robicie? MORDERSTWO traktujecie jako metodę "selekcji" naturalnej? Błagam. Opamiętajcie się. Dewiza - "nie chcę zginąć, niech zabiją kogoś innego" jest najzwyczajniej w świecie zła. Mało was obchodzi czy ktoś jest winny czy nie. Zamiast knopersa mógłbym być tam ja albo któryś z was. Bez sensu. Ale postanawiam zmienić zdanie. Za "selekcję" naturalną uważam zjawisko, w którym usuwa się najsłabsze ogniwa, a tym jesteś ty bleub ponieważ ci nie ufam i jesteś mniej przekonywujący niż Kacpei. Uciekasz od odpowiedzialności jednostki, więc wolisz się przyczynić do rzezi. Nie pasujesz do mojej "wizji" tego świata.
Strona WWW Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
22-09-2012, 21:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 21:21 przez Sachees.)
Kenji - rezygnacja niebieskim kolorem!
ExGamer - Oskarżanie czerwonym!

A co do knopersa. Skoro jest pijakiem, to jak miał zabić, skoro był uchlany w cztery dupy?
Szukaj
ExGamer Offline
Niah!
**
22-09-2012, 21:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 21:49 przez ExGamer.)
Avril napisał(a):Jeśli chcemy zmienić głos, zapisujemy tą informację kolorem niebieskim

wydawało mi się, że o to chodzi. Smiling

Sachees - w końcu ktoś rozsądny!
Strona WWW Szukaj
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja: 39
22-09-2012, 21:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 21:59 przez Manga Ryu.)
A może uchlewanie się to tylko przykrywka? Ja także głosuję na knopersa. Dużo ostatnio z nim gadałem i mówił, że nienawidzi tych "pieprzonych ufoków", którzy zawsze, gdy tylko wyniuchają zwłoki jego starych w szafie, walą się drzwiami i oknami, żeby posmakować ich wydzielin.

Jutro nowy dzień, nowe wyzwania, tymczasem spróbujmy dorwać tego skurkowańca.
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!
Strona WWW Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
22-09-2012, 22:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2012, 22:06 przez Sachees.)
No niby tak, ale spróbuj się mocno napić i kogoś zabić. Trudne, prawda? Dorczenzo za to wtedy pracował, więc mógł wyłączyć prąd(pracuje u burmistrza, ma kontakty PS3 Has No Game ) i zabić.
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
22-09-2012, 22:06
(22-09-2012, 22:04)Sachees napisał(a): No niby tak, ale spróbuj się mocno napić i kogoś zabić. Trudne, prawda?

Chcesz kogoś podpuścić? Strasznie to słabe Sanchees.
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Matuleczek Offline
emodzejquit
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 47
Reputacja: 39
22-09-2012, 22:06
a jednak myliłem się co do Dorczenzo. Sorki Crying Ja myślę, że to jednak knopers ukrywa całą prawdę. upił się tylko po to aby kogoś zabić. myślał, że ukryje dowody. niestety nie wyszło mu to.
[Obrazek: newcreate.php?text=Matuleczek&name=metal...lor=15155E]
Mój FC: 4914-4899-3675
Szukaj
Kemer Offline
Pong
*
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 1
Reputacja: 7
22-09-2012, 22:44
Dzień jak co dzień, mijał po woli, byłem w pośredniaku, jedyne co mieli to przenoszenie skrzyń w magazynie. Dzień jak co dzień, nie wybrzydzam, za coś musze się wieczorem napić. Jakiś burak zaczął mnie wyzywać i sugerować, że zabiłem jakiegoś kosmościerwo... O co chodzi? Nie mam pojęcia, wiem tylko, że nie mam jeszcze pojęcia kto dokonał tego morderstwa, a nie zwykłem strzelać ślepakami...

Dziś nie wytypuje nikogo
Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
23-09-2012, 00:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2012, 00:34 przez Sachees.)
Po dniu pełnym Wojaków poszedłem do domu naostrzyć lasrowy nóż na dzisiejszą ofiarę. Tylko kogo?
Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 4
Reputacja: 4
23-09-2012, 00:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2012, 00:48 przez Avril.)
Faza Nocy

Wraz z nadejściem nocy mieszkańcy poszli do komory sypialnej knopersa. Grupowe dźganie laserowymi ostrzami noży nie mogło skończyć się inaczej niż cuchnącą spalenizną śmiercią... Chłopak nie zdążył nawet wstać sprzed holowizora...

W wyniku głosowania zginął knopers - mieszkaniec

[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 4
Reputacja: 4
23-09-2012, 09:46
Faza Dnia

Słońce wstało dziś z dwugodzinnym opóźnieniem. W dystrykcie emerytów systemy sprzątające doznał typowego SYSTEM ERROR. Podczas akcji odkurzania jednego z mieszkań nie potrafiły rozpoznać rodzaju plam na dywanie, ścianach...suficie...oknach...drzwiach...wszędzie. Dopiero gdy konserwator zjawił się na miejscu masakryczna zbrodnia wyszła na jaw. Bezgłowe ciało mężczyzny leżało bezwładnie na platformie masującej. Głowa musiała zostać oderwana i rozszarpana na drobne strzępki. Poprawka: została odgryziona. Plakietka na uniformie mężczyzny zdradzała jego tożsamość: Drizztoable.

Pasożyt zabił w nocy gracza Drizztoable - mieszkańca.

Dorczenzo był widziany w kasynie podczas partyjki holokard - ma alibi i nie można na niego dziś głosować.

[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
23-09-2012, 10:53
Nie można głosować? Fffuuu
No ale zastanówmy się... Komu zależało na tym, aby Dorczenzo przeżył, i jednocześnie na tym, żeby knopers(niewinny mieszkaniec!) zginął... Muszę to poważnie przemyśleć, straciliśmy dwóch mieszkańców...
Szukaj
Kacpei Offline
Wilczy kieł
23-09-2012, 12:50
Podejrzanych tak wiele, a tak mało śladów! Wczoraj dwa tropy, a dzisiaj jeden nie żyje natomiast drugi ma alibi. A żeby tego było mało następny trup! Trzeba to przemyśleć. Jako, że wczoraj postąpiłem lekkomyślnie i przyczyniłem się do śmierci niewinnego człowieka ogłaszam wszystkim istotom myślącym, że dzisiaj nie głosuję na nikogo
Szukaj
Sachees Offline
nikt
**
23-09-2012, 12:52
Nie pozwolę, by niewinna krew przelewała się bez powodu, więc dziś nie głosuję na nikogo. Mamy za mało poszlak, a właściwie brak.
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (9): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 19:12 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.