Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Gry PBF v
« Wstecz 1 2

[GRA] Morderca 2.0 - Pasożyt
Strony (9): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[GRA] Morderca 2.0 - Pasożyt
Nolfaverll Offline
Pong
*
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 1
Reputacja: 2
25-09-2012, 16:19
"Trop dziennikarski zawodzi"...
Ups.
Jednej nocy straciłem dwóch podejrzanych - o ile Sachees przybierał nieco dziwną linię obrony, o tyle Kenji prawdziwie zachowywał się jak podejrzany. Zagadkowe badania, o których dowiadywał się jako pierwszy i jako pierwszy miał wyniki, mógł śmiało nimi manipulować. W dodatku, te moralitety, iż "błędem będzie oskarżenie go". Jedna noc, odpadają dwa typy...
W dodatku, pojawia się drugi Pasożyt. Robi się naprawdę niebezpiecznie. Trzeba czekać na rozwój wypadków.
Szukaj
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja: 39
25-09-2012, 17:53
Cholera jasna! - zaczynam panikować - Zabiliśmy niewinną osobę wczoraj plus kolejna gryzie piach przez tego pieprzonego pasożyta. Nie podoba mi się to ani trochę... Wydaje się, że w tych zbrodniach nie ma motywu, że pasożyt przeskakuje z nosiciela i zaraża kolejne osoby... tylko... dlaczego rozczłonkowuje mieszkańców Stivipolis?

Giną ludzie, którzy wydają się coś wiedzieć, nie jest dobrze. Kto będzie kolejny? Mam nadzieję, że nie supaplex, bo te dziwki z trzema cyckami przebijają wszystko co widziałem w moim nędznym życiu...
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!
Strona WWW Szukaj
ichabod Offline
Rycerzyk Sony
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 4
Reputacja: 231
25-09-2012, 19:15
Xeron, Xeron, Xeron. Widzisz, mogłeś siedzieć dalej w ukryciu (jak na pasożyta przystało), ale nie mogłeś wytrzymać prawda? I tym sposobem się zdemaskowałeś. Nie dość, że nie masz żadnego alibi przez ostatnie noce, nie dość, że jesteś żałosnym obcym, który panoszy się po Ziemi, która osiągnęła wszystko to co ma, wyłącznie ludzkimi rękami, nie dość, że próbujesz kompletnie bez żadnego powodu oskarżać innych, to jeszcze przyznajesz, że masz kompletnie gdzieś ofiarę wszystkich niesłusznie oskarzonych - ludzi, którzy ponieśli największą ofiarę tylko po to, by nasze (ludzkie) dzieci mogły żyć w bezpieczeństwie i (s)pokoju. Myślę, że nie ma tu żadnych wątpliwości - winny jest Xeron.
[Obrazek: 2012-12-21_1230.png]
Strona WWW Szukaj
Xeron Offline
Pong
*
Liczba wątków: 10
25-09-2012, 19:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012, 19:52 przez Xeron.)
Ichabod... kolejny raz chcesz odwrócić od siebie uwagę, rozpoczynając atak na innych.. Ludzie z całą pewnością to głupie stworzenia... tak... ale nie na tyle by ci znowu zaufać.

O tym, że jesteś pasożytem może świadczyć to, że jako jedyny cieszyłeś się pierwszą zbrodnią, ba nazwałeś te zabójstwo rzeczą ciekawą i przyznałeś się, że właśnie w mieście robi się coraz ciekawiej. Tak ty już zadbałeś żeby o to by było ciekawiej...

Od początku podkreślałeś swoją nienawiść do obcych tylko po to by odsunąć od siebie jak najbardziej podejrzenia. Jednocześnie zachwalając tego pasożyta, że robi "porządek" z obcymi.

Wmawiasz, że nie przejmuje się losem tych bachorów ludzi, których nazywacie swymi dziećmi... To prawda nic mnie wasze zasmarkane bękarty nie obchodzą. Ba pogardzam ludźmi ale ty również Ichabod. Nie wiem czy wiesz ale nagrywałem twoje wcześniejsze wypowiedzi. Czyż w Twoim zdaniu "widząc ten tłum pozbawionych idei i ambicji zombie, zrobiło mi się zwyczajnie niedobrze i postanowiłem wrócić do siebie" nie wyrażasz się tak samo o nich jak ja? Teraz nagle się przejmujesz dziećmi i pokojem na świecie ale to tylko przykrywka o której my obaj wiemy...

Wystarczy spojrzeć na twoje wypowiedzi Ichabod, wielokrotnie pisałeś, że spacerujesz tu i tam. Obaj wiemy, że spacerujesz również w nocy. I obaj wiemy w jakim celu.
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja: 216
25-09-2012, 20:20
Xeron, Ty żałosny kosmito... Skoro otwarcie mówisz o swojej nienawiści do ludzi to liczysz na to, że ktoś tutaj będzie tolerował Twoją obecność? A to niby obcy są bardziej rozwinięci. No nic, zdemaskowałeś się czy nie - czas się pożegnać. I to właśnie Ciebie dzisiaj zabijemy, Xeron.

Mam już dosyć pracy dla Arcymistrza ale nie mogę o tym mówić głośno. Ostatnio zamiast pracować chodzę do Kosmoburdelu - nawet nie wiecie co potrafią te piękne, kobiece, obce stworzenia Heart I nigdy nie boli ich głowa...
Szukaj
supaplex Offline
I'm awesome
**
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja: 76
25-09-2012, 20:22
Wczoraj sam pofolgowałem sobie z okazji tego, że arcymistrz Stivi stawiał gorzałę i dziewczynki u mnie w klubie - cieszę się, że te z trzema cycami miały duże powodzenie. Pod koniec ostatniej szklanki tego świecącego zielonego alkoholu z Obrzeży zauważyłem jednak coś dziwnego...

Wielkimati, całkiem trzeźwy, wychodził z private roomu mrucząc coś pod nosem o "tych dziwkach z Ziemi". Gdy na niego popatrzyłem, coś było nie tak. Te oczy... JASZCZURZE OCZY! Miał zmieniony kształt oka, jakby pasożyt próbował się przebić przez skorupę udającą człowieka. Mówię wam, to pasożyt! Skończcie te głupie kłótnie, skończcie żywot pasożyta! Wielkimati, twe dni dobiegają końca!
Strona WWW Szukaj
Xeron Offline
Pong
*
25-09-2012, 20:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012, 20:32 przez Xeron.)
Dorczenzo a więc teraz otwarcie mówisz o nie szukaniu pasożyta a o zwykłym zabijaniu obcych? A co na to Twoje dziwki z burdelu? Je też planujesz posądzić o to, że są pasożytami? Przypomina mi się okres z Waszej historii zwany bodajże holokaustem.

Widzę, że ludzie aż tak głupi nie są, wykorzystywać szukanie przestępcy tylko po to by oczyścić miasto z obcych. Przyznaje naprawdę jestem mile zaskoczony.

Ale też Dorczenzo rozczarowujesz mnie. Nie dostrzegasz faktu i całkowicie ignorujesz moje argumenty o tym, że to Ichabod od początku jest pasożytem... ale zaraz... może znaleźliśmy już drugiego pasożyta. Może właśnie zagłosowałeś na mnie by pozbyć się osoby, która zagłosowała na Twego wspólnika?

Zastanawiający jest też fakt, że kilka razy już praktycznie miałeś sznurek na szyi jednak na samym końcu ludzie wskazywali kogoś innego...
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
Liczba postów: 739
Liczba wątków: 60
Reputacja: 172
25-09-2012, 20:32
Cholera, kolejny nietrafiony osąd... przynajmniej ilość osób które można oskarżyć się zmniejsza. Dobrze by było wykorzystać ta sytuację i usunąć inne osoby które są zakałami naszego utopijnego społeczeństwa, ale przez tego "pasożyta" giną ci których raczej bym zostawił przy życiu.

Wielkimati i jaszczurze oczy? Xeron i jego człowiekofobia? Obie opcje są dla mnie do przyjęcia. Szkoda, że prawo nie pozwala zabić obu...
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
25-09-2012, 20:35
Xeron, moje dziwki z burdelu uwielbiają ludzi. A ludzie uwielbiają ich. Tylko Ty masz z nami jakiś problem. Ucieszę się jeśli okażesz się pasożytem ale nie będzie mi smutno jeśli zabijemy Cię bezpodstawnie. Nie pozwolę skrzywdzić mojej rasy!
Szukaj
Xeron Offline
Pong
*
25-09-2012, 20:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012, 20:49 przez Xeron.)
Sami widzicie, że dla Dorczenzo jest obojętne czy złapiemy pasożyta czy nie. On chce po prostu zabijać kolejne osoby, bez różnicy czy ktoś jest winny czy jest niewinny. Ja chociaż jasno się wyrażam, że nie lubię ludzi, a pasożyt specjalnie by podkreślał że uwielbia ludzi,tylko po to by podejrzenia odsunęły się od jego osoby... Właśnie tak jak Ichabod i Dorczenzo, którzy od początku tych zabójstw wskazują po prostu niewygodne im osoby.

Jeśli na nich nie zagłosujemy pasożyt zabije jeszcze więcej osób.
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
25-09-2012, 20:50
Przecież napisałem, że lubię obcych ale nie takich, którzy obrażają i zagrażają rasie ludzi. Nie mam ochoty prowadzić tej dyskusji, opluwasz mnie jakimś galaktycznym kwasem, później tego nie domyję, dziękuję :/
Szukaj
Xeron Offline
Pong
*
25-09-2012, 20:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012, 20:56 przez Xeron.)
A więc od dziś głosujemy na ludzi których po prostu nie lubimy tak? Zamiast spróbować wskazać winnego?

Mam nadzieję jednak, że nie uda się dla Dorczenzo i Ichaboda odciągnąć znów uwagi od siebie, słabym zwalaniem winy na kogoś innego.
Szukaj
Wojowu Offline
The Doctor
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
25-09-2012, 20:59
Jak na razie starałem się nikogo nie oskarżać. Dziś jednak zmieniam tą taktykę. Xeron jest obiektem moich podejrzeń
TARDIS - Time And Relative Dimension In Space.
W skrócie budka telefoniczna
Szukaj
Xeron Offline
Pong
*
25-09-2012, 21:10
Wojowu, Głupcze jak możesz myśleć, że pasożyt by tak słabo się ukrył?

Przecież to nielogiczne, po co miałby pasożyt mówić, że "nie lubi ludzi"? Zabójca bardzo dobrze się ukrywa i manipuluje wami. To Ichabod od początku próbował was zwodzić a Dorczenzo świetnie mu w tym pomagał, podzielając jego oskarżenia. Ile już ludzi specjalnie błędnie wybrali, ile miasto przez nich straciło niewinnych obywateli. Kiedy to dostrzeżecie? Aż to Was dopadną w nocy?

Szukaj
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
25-09-2012, 22:04
Ja znowu nie sądzę, by Xeron był zabójcą- to byłoby zbyt oczywiste. Ale tak bardzo nienawidzi ludzi, że śmierć mu się należy. Jak i temu patałachowi zabijającemu wszystkich tych biednych ludzi. Boję się, że jutro przyjdzie po mnie.

Stivi, czy nasza technika nie jest tak doskonała, żeby po prostu za pomocą czipów sprawdzić, czy nie jesteśmy nosicielami? Tak byłoby najprościej. Moje cyberprotezy w oczach nie są jeszcze na tyle ulepszone, żeby wypatrywać intruzów w obcych ciałach. Niemniej, spędzę dzisiaj całą noc na zrobieniu czegoś takiego- może się przyda.
Strona WWW Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
25-09-2012, 22:06
Niestety nasze chipy nie są na coś takiego przygotowane. Agresorzy są zbyt sprytni i najprawdopodobniej przesterowali swoje chipy, bo podczas zdalnego badania, nasze czujniki nic nie pokazały.
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus
Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
25-09-2012, 22:07
Kosmitki w Kosmoburdelu też przesterowały swoje c(h)ipy ale im to wyszło na lepsze Torll
Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
25-09-2012, 22:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012, 22:08 przez Stivi.)
Jeśli kosmitki z Kosmoburdelu są naszymi oprawcami, to myślę, że warto umrzeć PS3 Has No Game
Szukaj
Manga Ryu Offline
Homig z Ruszczkom
25-09-2012, 22:09
Powtarzam to po raz kolejny- te dziewczyny to istne cuda. Nie wiem jak Ziemianie mogli żyć bez nich przez tyle tysiącleci.
Strona WWW Szukaj
Dorczenzo Offline
so i herd u liek gamez
25-09-2012, 22:10
A te ich chipki Fap
Szukaj
Xeron Offline
Pong
*
25-09-2012, 22:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2012, 22:32 przez Xeron.)
Żałośni głupcy, imbecyle!

Właśnie udowadniacie dlaczego Wasza rasa zasługuje na tak niską opinię! Nigdy nie będziecie mądrzejsi od nas, skoro morderców podałem Wam jak na tacy a Wasze uszy dalej nie słuchają, Wasze oczy dalej nic nie widzą! Próbujecie wykorzystać tylko sytuacje do pozbycia się obcych którzy wcześniej tak rozwinęli waszą technologię! Dziwicie się, że Wami gardzimy i cały kosmos z Was się śmieje?

No to teraz będzie miał kolejny powód! Doceniłbym Wasze chytre wykorzystanie tej sytuacji do własnych celów jednak sami skazujecie siebie na zagładę, stawiając na pierwszy plan swe rasistowskie pragnienia!

Manga Ryu boisz się, że pasożyt po Ciebie przyjdzie? No to bardzo rozsądnie robisz, głosując na osobę, która jak sam uważasz jest z pewnością niewinna! Dajesz mu tylko kolejną noc by mógł znowu zabijać! Skąd wiesz głupcze, że tym razem po Ciebie nie przyjdzie?

Ichabod i Dorczenzo pięknie się zagnieździli w naszym mieście. Aż jestem godny podziwu dla nich, szkoda tylko, że raczej przed śmiercią nie dowiem się z jakiej rasy pochodzą....

Mogłem zadziałać szybciej... Te zdanie będzie mi towarzyszyć już cały czas przed śmiercią... Popełniłem jeden... ogromny błąd...myślałem, że ludzie są mądrzejsi...Ichabod i Dorczenzo ocenili ich intelekt bardzo nisko i tym samym mieli rację... zaczęli zabijać wcześniej ode mnie...zaczęli wykorzystywać głupotę tej żałosnej rasy, która obraża swoją nikłą inteligencją wszystkie istnienia w kosmosie...

Ichabod... Dorczenzo... zabijcie tych nędznych ludzi za mnie...

Szukaj
Stivi Offline
PaczPiez
Administrators
25-09-2012, 22:30
W galaktyce Zakalcowatego Kota jest nowa moda, nazywa się Oppan Gangbang Style, może wypróbujemy to dzisiaj po egzekucji w klubie supapleksa?

A tak wracając do meritum. To również głosuję na Xeron. Ksenofob jego pokroju jest bardzo łatwym kąskiem dla pasożyta, mogę się założyć, że w jego truchle odnajdziemy zalążek jakiejś obcej formy życia!
Szukaj
Kacpei Offline
Wilczy kieł
Liczba postów: 223
Liczba wątków: 7
Reputacja: 78
25-09-2012, 23:03
Xeron sam podpisałeś na siebie śmierć! Powiedziałeś, że jedyną zaletą ludzi jest ich smak! To powoduje, że ludzie będą na ciebie źli. Czyli masz przesrane. Dwa pasożyty! Czyli dobrze myślałem! Może uda się znaleźć jakieś poszlaki? Ja wątpię, że Xeron jest mordercą, ale go nie lubię. On nie lubi ludzi. Właściwie lubi ich... ...JEŚĆ! Pasożyty! kim one są? Nie wiem. Ale po wykładach głośnio było o kłótni Xerona z Dorczenzo. Tylko ja jako człowiek też się oburzyłem. Sam już nie wiem kto może być winnym
Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Reputacja: 4
25-09-2012, 23:40
Faza nocy

Dziś lincz dokonał się na jednym z przedstawicieli obcej rasy. Wściekłość ludzi na kosmitów była pewnie jednym z czynników. Tłum rzucił się na Xerona przemawiającego tak głośno i otwarcie na miejskim Placu Niedoszłej Demokracji. Mieszkańcy przynieśli ze sobą pojemniki z kwasem spożywczym. Zawartość błyskawicznie znalazła się na Xeronie. Jego śliska skóra spęczniała i popękała. Wnętrzności zaczęły się topić i dymić. W końcu pozostała tylko śmierdząca kałuża.

W wyniku głosowania zginął Xeron - mieszkaniec.

[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Reputacja: 4
26-09-2012, 11:21
Faza Dnia

W klubie supaplexa zawrzało, gdy automatyczne drzwi otworzyły się dla robotów sprzątających i tzw. "dziennych panienek". Pisk dziewcząt wszelkiej rasy i o każdej ilości piersi był słyszalny nawet w komnatach Arcymistrza. Powód był prosty zwłoki właściciela leżały w ogromnej kałuży krwi na jednym z łóżek. Pozbawione były...męskości, która została oderwana (lub odgryziona). Na ścianie wymalowano krwią:
*DZIĘKI ZA GOŚCINĘ*.

tej nocy zginął supaplex - mieszkaniec.

[Obrazek: AvrilPL.png]
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (9): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 Dalej »
Idź do strony 
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 19:52 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.