Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 53 54 55 56 57 ... 62 Dalej »

Witajcie, tu Wallas
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Witajcie, tu Wallas
Wallas Offline
Grający z zabawkami
*
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 12
Reputacja: 25
24-10-2012, 19:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-10-2012, 19:40 przez Wallas.)
Witam fanów ARHN. Ponieważ jestem tu po raz pierwszy, netykieta nakazuje powiedzieć co nieco o sobie.

Na co dzień w sieci jestem entuzjastą zabawek wszelkiej maści (głównie robotów, zwłaszcza tych ze zdolnością transformacji) który w sieci jest znany głównie za założenie strony Transformery.pl i prowadzenie Youtubowego kanału "Wideo Recenzje Wallasa" o tematyce zgodnej z moimi zainteresowaniami.

Śledzę kanał ARHN na YT od dłuższego czasu, jednak na forum trafiłem dopiero po korespondencji z Neko, która zwróciła moją uwagę swoją recenzją nowego Furbiego, i która zasugerowała złożenie wizyty na stronie. A więc jestem.

Na razie muszę się tu porozglądać i zobaczyć z czym się je to miejsce, ale myślę że nie będzie w tej kwestii źle.

Nie powinienem też zapomnieć o kwestiach gier. Choć czasem gram na komputerze, większość czasu grałem na trzech generacjach Game Boya, potem Gamecube'a, by wreszcie przeprowadzić się na Plastation 2 i potem Playstation 3 na którym gram do dziś. Zdecydowanie ulubiona seria to Ratchet & Clank (w każdym razie stara i nowa trylogia, do All 4 One i Full Frontal Assault mam na razie mieszane uczucia)

Chyba tyle ode mnie na ten pierwszy post. Postaram się aby stopniowo przybywało ich więcej Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
SmellySocks Offline
Skarpetowa Wróżka (Rycerz Nintendo <3)
Liczba postów: 703
Liczba wątków: 387
Reputacja: 179
24-10-2012, 19:49
Wiesz co? Natrafiłem niedawno na recenzje któregoś z transformerów. Wydaje mi sie ze twoją. Dobra była
[Obrazek: fs_overall.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 11:56 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.