Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... › Newsy v
« Wstecz 1 ... 35 36 37 38 39 ... 44 Dalej »

E3 2013: Podsumowanie konferencji Microsoftu
Strony (2): 1 2 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
E3 2013: Podsumowanie konferencji Microsoftu
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
10-06-2013, 21:26
Oto nasze skromne podsumowanie konferencji E3 Microsoftu. Bez zbędnego owijania w bawełnę w formie wygodnych punktów. Część informacji to cytaty prosto "z ust" przemawiających, więc pamiętajcie, że ich pracą jest koloryzować rzeczywistość. Smiling

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: E3 2013: Podsumowanie konferencji Microsoftu
Szukaj
Odpowiedz
hajducek Offline
Pong
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 12
Reputacja: 0
10-06-2013, 21:30
TAJTANFAL.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Dariusxq Offline
Random
**
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 4
Reputacja: -1
10-06-2013, 21:34
Nic nie pokazali, nie jestem zawiedziony bo tego się spodziewałem.
Szukaj
Odpowiedz
Avril Offline
Trophy whore
*
Liczba postów: 43
Reputacja: 4
10-06-2013, 21:38
Podsumowanie konfy XBOX ONE:
Project Spark - cudo
Wiedźmin 3 - cudo!
reszta gier - nuda
brak dźwięku podczas Battle(script)field 4 - lol
2 darmowe gry miesięcznie dla posiadaczy XBox Live Gold - skądś to znamy prawda?
no i Minecraft XBOX ONE Edition - lol
W sumie 3/10.
Szukaj
Odpowiedz
Rewol Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja: 1
10-06-2013, 21:57
Ja jestem pozytywnie zaskoczony, zwłaszcza mając w pamięci poprzednia konferencje microsoftu.
Szukaj
Odpowiedz
Kmilu Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
10-06-2013, 22:01
Jak dla mnie pozytywne zaskoczenie konferencja... zobaczymy co pokaże SONY.
Szukaj
Odpowiedz
may Offline
devil summoner
**
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 17
Reputacja: 24
10-06-2013, 22:05
W sumie? Zachęciła mnie nawet do rozmyślania nad wyborem PS4 i XO
Szukaj
Odpowiedz
Halik123 Offline
Pong
*
Liczba postów: 6
10-06-2013, 22:10
Największe "WOW" i mega pozytywne odczucia - MGSV - multiplatformowa perełka tej konfernecji!

DR3 - lepszą animację postaci ma głowny bohater z Jak&Daxter na stare PS2...
RYSE - Graficznie fajnie ,ale przypomina takiego Cod'a tyle że w wersji z szabelką Winking Coś czuję że ta gra to będzie korytarzem, z festiwalem QTE...

Chciałem na prawdę zakochać się w jakimś tytule ale M$ mi na to nie pozwala.
Kojima na początku rozbudził wyobraźnie i oczekiwanie a potem to już była tendencja spadkowa...
Do zobaczenia o 3 rano Winking
Szukaj
Odpowiedz
FireStorm Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 91
Reputacja: 30
10-06-2013, 22:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2013, 22:15 przez FireStorm.)
Microsoft spełnił obietnicę. Miały być gry i tak też się stało. Konferencja naprawdę pełna dobrych gier i nie zepsuły ją nawet małe problemy techniczne z dźwiękiem. Zdecydowanie największe wrażenie zrobił na mnie trailer Metal Gear Solid V - Kojima obiecał łamanie tabu i tutaj to widać (chociażby dzieci-żołnierze). Przepiękny był również Wiedźmin 3: Dziki Gon, wprost niesamowite widoki - zdecydowanie zasłużone brawa. Twórcy sami przyznali, że "dojrzała fabuła" to ich znak rozpoznawczy, więc o tę stronę gry nie trzeba się martwić. O Dark Souls II nie mam nic do powiedzenia - pieniądze na ewentualną kolekcjonerkę już dawno odłożone Smiling. Efektownie wyglądał również Titanfall (mający się ukazać również na PC), choć trudno tu mówić o nowej jakości. Trochę słabo, jak na nową generację.
Ryse wygląda całkiem efektownie, ale nie pokazano nic nadzwyczajnego. Do tego trochę za dużo tych QTE, zwłaszcza jak na Crytek.
Sunset Overdrive - Insomaniac robi grę dla Microsoftu... ciekawie, ciekawie. Tytuł przypomina bardzo niedoszłego FUSE, czyli Overstrike. Mi stylem graficznym na myśl przychodzi również Fortnite od Epic Games. A właściwie zwiastuny tejże gry Tongue_Out_Winking. Wygląda interesująco, warto obserwować temat.
Quantum Brake - pokazano mały fragment, ale wystarczający, by zdobyć moją uwagę. To zdecydowanie będzie tytuł, którego będę zazdrościł każdemu posiadaczowi Xbox One.
Forza Motorsports 5 - nikogo Winking. A tak serio - jestem bardzo ciekaw, jak wygląda w praniu to "AI bez AI". Nie jestem fanem wyścigów, ale to może być innowacja. Jeśli rzeczywiście zadziała i to zadziała dobrze.
Dead Rising 3 - jakoś nigdy nie mogłem zacząć tej serii. Skubnąłem trochę jedynkę, ale poświęciłem jej zbyt mało czasu, żeby mieć jakiekolwiek zdanie. Trójka wydaje się być znacznie bardziej poważna (zwłaszcza po zestawieniu z DR2) i nie jestem pewny, czy to nie okaże się być jej wadą. W końcu już mieliśmy spooooro gier o zombie i spooooro z nich było tytułami bardzo na serio. Zobaczymy, jak to wyjdzie.
Aby powiedzieć coś, o pozostałych tytułach, muszę poczekać na więcej informacji. Serii Killer Strike czy Panzer Dragoon nie znam, więc niewiele wiem, o ich spadkobiercach. Nowe Halo będzie nowym Halo - kolejnym dobrym shooterem na maszynie Microsoftu. Tym razem z mechaniczną sową Tongue_Out_Winking. Project Spark zapowiada się interesująco, ale chciałbym zobaczyć coś więcej na ten temat, podobnie w kwestii indyków.
Zapowiedź nowego X360 była dla mnie zaskoczeniem. Nie spodziewałem się takiego ruchu, teraz tylko czekać na zestawienie cen. Jedno trzeba przyznać - prezentuje się znacznie lepiej niż paskudne Playstation 3 Super Slim od Sony.
Dwie gry miesięcznie dla posiadaczy live'a to naturalnie odpowiedź na PS Plus. Jeśli tylko gry będą rzeczywiście na własność, a nie tylko w okresie opłacania abonamentu - będzie duży plus. Wątpliwe to, ale od czego są marzenia?
W KOŃCU! Gamerscore zamienimy na prawdziwą walutę. Teraz tylko pytanie, jaki będzie przelicznik? Oby nie tak słaby, jak śmieszne zniżki zaproponowane przez MS jakiś czas temu.
Ogólnie rzecz ujmując konferencja Microsoftu mi się podobała. Pokazano tony gier i wiele z nich może się okazać system sellerami. Na razie jeszcze tego nie czuć, ale coś mi się wydaje, że przy okazji ich premiery sprzedam nerkę, by mieć pieniądze na X1. Teraz tylko czekać na ruch Sony.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Corgam Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
10-06-2013, 22:14
Oczywiście cycków w Wiedzminie nie mogło zabraknąć ! Grinning
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
10-06-2013, 22:16
Ekskluzywne tytuły wyglądają naprawdę świetnie, ale serio znów Minecrat tylko, że z dopiskiem Xbox One Edition?
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
Wojtex28 Offline
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
10-06-2013, 22:19
Battlefield 4 wygląda naprawdę obiecująco - nareszcie widać ten next-gen! No i mechy tez extra! To dopiero początek a tyle rzeczy już pokazali Grinning
Szukaj
Odpowiedz
darvd29 Offline
Pong
*
Liczba postów: 1
10-06-2013, 22:20
Jak dla mnie - dokładnie to czego się spodziewałem. Czytałem te wszystkie hejty, jaka ta majowa konferencja była beznadziejna, że nie pokazali gier. Ale przecież... to miała być konferencja KONSOLI, i dokładnie to zrobili, pokazali KONSOLĘ, a nie gry, jak Sony, które było przekonane, że to przecież tylko pudełko. Czekałem na E3, gdyż to właśnie jest konferencja poświęcona grom. I doczekałem się. Zapowiedziane tytuły wyglądają super, każdy znajdzie coś dla siebie. Najbardziej czekam na RYSE i Wieśka 3, BF4 preferuję na PC, tak jak wszystkie strzelanki... chociaż może skuszę się na CODa Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Yohokaru Offline
Kaizoku konpyūta
**
Liczba postów: 75
Liczba wątków: 10
Reputacja: 6
10-06-2013, 22:31
A o używkach cicho. Jestem teraz naprawdę ciekawy, jak to wpłynie na sprzedaż konsoli. Sporo dobrych gier bez możliwości ich odsprzedania tudzież pożyczenia, w dodatku pewnie w normalnej cenie. Chyba, że M$ jeszcze nas czymś zaskoczy. Osobiście wierzę w siłę SONY, dlatego nie mogę się doczekać wieści z konferencji SONY. Wtedy będziemy mieli pełne porównanie.
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
braciaaa Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
10-06-2013, 22:39
500 euro = 2400 zl. Pozdro Microsoft, zycze kolejek w dniu premiery
Szukaj
Odpowiedz
Dragon_ice Offline
Pong
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 3
10-06-2013, 22:39
Nasz biały wilczek 3 to po-prostu cudo!

PS: Pewnie duża część osób o tym wie, ale taka ciekawostka,
w trailerze Wiedźmina 3 jest ukryty (chyba) liścik, ukazuje się zaraz na przejściu smoczego znaku w 1:41, ale trzeba dobrze klatkę uchwycić bo jest tylko ok. 0,5 sek,
Szukaj
Odpowiedz
braciaaa Offline
Pong
*
10-06-2013, 22:42
Szukaj
Odpowiedz
Dariusxq Offline
Random
**
Liczba postów: 54
10-06-2013, 22:54
Ryse to shit, wykastrowany slasher który przechodzi się na QTE. Ale troche klimat Spartacusa było czuć.
Szukaj
Odpowiedz
Aleksander Piotrowski Offline
Devil Wielki
*
Liczba postów: 10
10-06-2013, 22:58
braciaaa a czego się spodziewałeś po takich bebechach, kinekcie itp.? Na ich standardy to tanio, dla nas przeciętnie.
Szukaj
Odpowiedz
Doktor Wiosna Offline
Ping
**
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 7
10-06-2013, 23:10
Eh, pewnym osobom nigdy się nie dogodzi, sądząc po komentarzach. Według mnie Microsoft zaprezentował parę świetnych gier, do tego ujawnił funkcje konsoli dotyczące gier i grania. Ale na ustach wszystkich i tak będzie tylko kolejny majnkraft i zwiecha przy Battlefield 4.
Szukaj
Odpowiedz
braciaaa Offline
Pong
*
10-06-2013, 23:11
Szukaj
Odpowiedz
Czaroslaw Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
10-06-2013, 23:26
No cóż, Microsoft próbuje poprawić sobie opinię za pomocą całkiem fajnych gier. Na mnie to niestety nie działa. Torll
Szukaj
Odpowiedz
ZłotyPstryk Offline
Charizard Master
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 6
Reputacja: 64
11-06-2013, 09:41
No i jak już mówiłem na Shoutboxie: "Przerwa w dostawie neta, pogram sobie na XBO.. oh, wait!" W sumie co mi się podobało, to Wiedźmin, Ryse i współpraca z Twitchem.
Mój blog: http://zloteprzypadkipstryka.blogspot.com/
Mój Deviantart: http://pstryk5.deviantart.com
Moja Zupa: http://pstryk.soup.io [NSFW]
Nintendo ID: ZlotyPstryk, Instagram: zlotypstryk
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Luk1989 Niedostępny
M'kay?
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
11-06-2013, 10:04
Podsumowanie XBO przez VideoGamerTV na wesoło uwielbiam ich wersje :P Zgadzam się z " recenzją " Ryse i imieniem bohatera : )
http://www.youtube.com/watch?v=XlkZNNaYBro
Szukaj
Odpowiedz
malod Offline
Pong
*
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
11-06-2013, 15:28
Project Spark zapowiada się ciekawie i jest to właściwie gra, dla której ja bym konsolę kupił. Za to plus. Za to co do reszty to jakbym tam był to parsknął śmiechem na niektóre pomysły.
WoT i Minecraft na xBoxa? I do tego jeszcze WoT pośrednio płatny (za xbox live gold się chyba płaci).
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 30-06-2025, 19:53 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.