Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Chmiel, konsola obsługuje też pady z oryginalnych konsol - nie musisz grać tym bezprzewodowym.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Wygląda obiecująco, na pewno za jakiś czas sprawię sobie tę konsolę.
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Na pewno ma moją uwagę. Poczekam na recenzje Archona bo pewnie taka się pojawi i zobaczymy co o o tym myśleć.
Swojego NESa wygrałem na aukcji za grosze i jak idiota za grosze sprzedałem (niestety potrzebowałem desperacko gotówki) i jak teraz patrze że NES z okablowaniem, padem i jakąś słabą grą schodzi po 100 zł to aż się za głowę łapie... To ja już wolę trochę dopłacić i kupić Retron'a albo Famicoma.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Szat ap ant tejk maj mani.
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 47
Reputacja:
39
Wygląda obiecująco ta konsola. Jak będą fundusze z pewnością kupię. Co do pada, to się zgadzam z chmielem. Wygląda strasznie i z tego co widać nie będzie się na nim komfortowo/wygodnie grać. Albo wydadzą jakiś inny, albo wyjdzie jakiś nie oficjalny.
Mój FC: 4914-4899-3675
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Archon, ja sobie z tego w pełni zdaję sprawę, kwestia tego, że mimo wszystko pad dodawany do zestawu wygląda.....bardzo nieergonomicznie
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 65
Reputacja:
77
Czekam na fotki prototypu, bo konsolka zapowiada się na prawdę bardzo fajnie.
Plus za to ,że wszystkie gry można odpalać legalnie a nie jak na jakimś słabym emulatorze.
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
@HackBoyPL, fotki już dawno są w internecie, z resztą podczas E3 była nawet możliwość zagrania na konsoli.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Dzięki siłom wyższym za ten nadmiar padów do oldschool'owych konsol na allegro ^^
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Super kupię na 100%.Podoba mi się wyjście HDMI i obsługa takiej ilości systemów ze wszystkich regionów.
Liczba postów: 2
Desing troche kanciasty jak w starych konsolach ale kupie