Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Giełda v
« Wstecz 1 ... 69 70 71 72 73 ... 88 Dalej »

[S] Głośniki Z-5500, kartę Soundblaster X-Fi, lightsaber Force FX
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
[S] Głośniki Z-5500, kartę Soundblaster X-Fi, lightsaber Force FX
pitrek Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 6
Reputacja: 36
07-10-2013, 22:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2013, 22:41 przez pitrek.)
Cześć i czołem!

Mam na sprzedaż parę mniej lub bardziej związanych z graniem bajerów, więc na początek wystawiam tutaj.

Głośniki Logitech Z-5500

Oczywiście cały komplet 5.1 + pilot, mają swoje lata, ale nie były nadmiernie eksploatowane. Działają bez zarzutu i grają świetnie, ale po przeprowadzce mam ochotę na coś większego, a dwa komplety głośników mi są zbędne.

Cena: 700zł

Creative Soundblaster X-Fi - zewnętrzna karta dźwiękowa

Stan bardzo dobry, komplet z pudełkiem i pilotem. Podłączałem sobie przez nią głośniki do kompa przez kabelek optyczny, świetna opcja zwłaszcza do laptopów z zintegrowanym dźwiękowcem.

Cena: 150zł

Star Wars Force FX Lightsaber Construction set

Dokładnie taki jak tutaj: http://www.ebay.co.uk/itm/Star-Wars-Mast...3a8593c3da

Są wszystkie części, jest pudełko, świeci we wszystkich 3 kolorach, ogółem stan techniczny i wizualny bardzo dobry. Świetna zabawka i gadżet, sprzedaję tylko dlatego, że mam już 3 miecze świetlne i nie mam już ich gdzie trzymać.

Cena: 450zł

Mogę pomyśleć też nad sprzedażą kierownicy Logitech driving force gt, nie zmieściła się już do tematu.

Najchętniej odbiór osobisty we Wrocławiu, ale z wysyłką też się dogadamy. Pozdro!
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-05-2025, 23:45 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.