Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 43 Dalej »

Gorący temat: Oculus Rift i Facebook
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Gorący temat: Oculus Rift i Facebook
Jedrek Offline
#YOLO
Redakcja
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 112
Reputacja: 79
28-03-2014, 16:15
W ostatnich dniach świat obiegła informacja o przejęciu producenta zestawu wirtualnej rzeczywistości Oculus Rift przez Facebooka. Kwota transakcji opiewała na niebagatelne 2 miliardy dolarów. Tyle otrzymali założyciele Oculus VR w postaci akcji portalu oraz gotówki w zamian za przekazanie swego dziecka w ręce największego serwisu społecznościowego.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Gorący temat: Oculus Rift i Facebook
Szukaj
Odpowiedz
Vandervir Offline
O Kapitein, mój Kapitein
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
28-03-2014, 16:35
Lepiej patrzeć na to przez różowe okulary.
Szukaj
Odpowiedz
madhammmster Offline
Pong
*
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
28-03-2014, 17:10
Proste, pierwszą edycję Oculusa dociągną w takim stanie w jakim jest, dopiero w następnym generacjach firma z "f" w logo, będzie coraz bardziej ingerować w założenia projektu i zacznie dodawać swoje "wizje" przyszłości (już nie tylko związane z grami, podobną sytuacją jak dla mnie jest Xbox, który z porządnej konsoli staje się całym ekosystem i kombajnem Microsoftu )

Zuckerberg to tylko inwestor i nie pozwoli zabić tak szeroko znanego produktu wśród graczy. Przecież każdy gracz chce coś takiego kupić lub chociaż wypróbować. Najpierw wpoi markę wśród konsumenta dając mu świetny produkt a dopiero potem dodadzą swoje trzy grosze Smiling
Szukaj
Odpowiedz
Poborca Offline
Gamer
*
Liczba postów: 0
29-03-2014, 13:59
Ja po prostu czekam na dobry sprzęt, który umożliwiałby granie w wirtualnej rzeczywistości. A co do samego Facebook'a sam nie jestem jego wielkim fanem i żywię wielką nadzieję, że panowie z "Wielkiego F" nie zepsują czegoś tak porządnego. Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Ra-V88 Offline
Game & Watch
**
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja: 5
29-03-2014, 17:31
Ja jestem pozytywnie nastawiony. Dzięki Facebookowi Oculus może trafi do szerszego grona odbiorców, co zaowocuje większą ilością $, co z kolei przyciągnie twórców gier.
[Obrazek: Ra-V88.png]
Szukaj
Odpowiedz
hubek916 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 29
Reputacja: 1
08-04-2014, 17:43
Jak dla mnie Oculus już nie żyje. Szkoda, że Valve nie wypuści swoich gogli. Były setki razy bardziej zaawansowane od OCR.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 10-05-2025, 18:07 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.