Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
HUD może i bardziej console-friendly, ale jest znacznie brzydszy od pecetowych kul życia i many okraszonych kamiennymi postaciami anioła i demona.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Gra jest piękna, nie obraziłbym się przenoszeniu Baldurków i innych cudów w taki sposób na konsole. Gra się cudownie, najlepszy co-op z kumplami jaki widziałem na moim Xboksie. Po 2-3 przejściach trochę się nudzi, ale i tak gorąco polecam.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 5
Reputacja:
6
O dziwo Blizzard wyszedł obronną ręką przenosząc typowo PC-towy system sterowania na konsolowy kontroler. Miałem bardzo pozytywne odczucia ogrywając demo na PS3, i z chęcią łyknę wersję Ultimate na PS4.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
To było wiadome, tak wielka korporacja jak Blizzard chciała się rozwijać. I to, że Diablo III będzie na X360 to nic dziwnego.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
To jest wiadome że Blizzard stworzy dobrą grę na pc'ty i tak samo na konsole. Dobrym pomysłem było też dodanie do chyba każdej gry diablo 3 na konsole chyba broni i zbroi ale ręki sobie nie daje odciąć.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Lepsza od wersji na pc ale wkurzające jest to że gdy ktoś otwiera ekwipunek to sie pałzuje.
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
"Lepsza od wersji na pc ale wkurzające jest to że gdy ktoś otwiera ekwipunek to sie pałzuje."
Hę? Nic takiego się nie dzieje!