19-05-2014, 18:36
W ramach krucjaty wypowiedzianej Ameryce i grom ID z lat 90 moje kolejne trofeum - zafoliowany Heretic: Shadow of the Serpent Riders wydanie USA w formie księgi z 1996.
![[Obrazek: 296lkk0.jpg]](http://i57.tinypic.com/296lkk0.jpg)
![[Obrazek: metalslug315.gif]](http://www.emugifs.altervista.org/metalslug315.gif)
Świeże zdobycze
|
19-05-2014, 18:36
W ramach krucjaty wypowiedzianej Ameryce i grom ID z lat 90 moje kolejne trofeum - zafoliowany Heretic: Shadow of the Serpent Riders wydanie USA w formie księgi z 1996.
![]() ![]()
19-05-2014, 20:43
Ostatnio posucha. Witam wszystkich w ogóle
![]() Jagged Alliance 2 - 2 Euro, szkoda było nie wziąć. Re-Volt - 1 Euro, kobieta na targu mówiła, że nie wie co to jest. Heart of Darkness - 2 euro. Nie miałem wersji na pc. Gothic 3 Steelbook - 9,99 w mediamarkcie - gdzieś musieli odkopać ostatnią sztukę. Głośniki t40 - 96 Euro Amazon. A to mój suvenir dodający kolorytu do mojej kolekcji Gothic'a. Gamebook v2 z podpisem.
20-05-2014, 12:11
Kilka starszych gier których nie miałem w pudełkach (ok 50 zł za wszystko ^^)
![]() Halo Legends było za 5 zł więc kupiłem z czystej chorej ciekawości (mój werdykt? tylko 2 flimki z tego są warte obejrzenia ![]() ![]() Stwierdziłem też że w mojej kolekcji gundamów... brakuje gundamów ![]() ![]() ![]() No i na koniec postanowiłem sprawdzić jak to jest z tymi pixel artami z pyssla :P nawet dają rade (Squirtle ![]() ![]()
People Die When They're Killed By Blood Loss!
![]() ![]() Znalazłem na targowisku za 50 zł, to zaszalałem i sobie wziąłem. Teraz tylko uzupełnić kolekcję o MGS-y 2 i 3 ![]()
Ajjj dawno nie pisałem, trochę się zatem uzbierało tego. Choć to tylko garstka tego co przez te parę tygodni uzbierałem, a reszty jeszcze nie zdążyłem udokumentować.
Więc zacznijmy od: GTA SA - 5zł! ![]() Niestety nie mogłem odnaleźć płyty tego GTA SA na straganie... Ale były tam memory cardy, więc sobie jeden włożyłem do środka. Pudełko prawie komplet! ![]() ![]() Za grosze kupiłem zepsutego DS'a - naprawiłem za grosze! - 20zł kosztował mnie case, jeszcze pan z chin się pomylił i mam teraz drugi w zapasie! ![]() BulletStorm - 15zł! ![]() Pierwsza kolekcjonerska edycja! Wygrana w konkursie ![]() ![]() ![]() 2 filmy po 5 ![]() ![]() A jakby co to wiecej fotek można obejrzeć TUTAJ MORDY !
21-05-2014, 20:07
Ok. Dzisiaj bez gier, ale za to mam sprzęt:
- Link Cable dla Playstation - Pierwszy GunCon ![]() GunCon działa świetnie- razem z Kamilem go dzisiaj testowaliśmy na Time Crisis. Bajer jakich mało. Szkoda tylko, że nie było AV adaptera i trzeba konsolę przez chinche podłączać. Jeżeli ma ktoś zbędny to z przyjemnością odkupię. Link Cable też działa idealnie, pomimo iż jest to 3rd party. Jedyny minus jest taki, że bardzo ciasno siedzi w serialu i trzeba go prawie wyrywać. Testowaliśmy na Ridge Racer Revolution oraz Type 4. Ponadto wyłapuje konsolę nawet, jeżeli w drugiej nie ma gry. A teraz zdobycz z festiwalu gier planszowych 'Gramy': Neuroshima Hex 3.0: ![]() Wiem, że to nie gra komputerowa, ale uwielbiam wszelkiej maści karcianki oraz planszówki i jak tylko mogę to dokupuję cośdo mojej skromnej kolekcji.
22-05-2014, 12:26
Kolekcjonerka Dark Souls za 38zł
![]() ![]()
@UP pff - szrot z bazaru :P, tu PSP 1003 kupione za 60 złotych od kumpla.
![]()
23-05-2014, 19:47
Kawałek plastiku od Crapcomu, kiedy jeszcze robił gry, a nie Resident evil.
Przedstawiam panom i paniom tonę nostalgii zamkniętą w tym małym ustrojstwie - Megaman Battle Network 4: Blue Moon (dla tych co grali a nie pamiętają, wersja z ProtoSoulem na końcu)
23-05-2014, 23:18
Dzisiaj dostałem takie oto cudo z licytacji alledrogo za 14zł (co ciekawe była orginalnie zapakowana)
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
24-05-2014, 13:29
(23-05-2014, 19:47)Tsuna napisał(a): Kawałek plastiku od Crapcomu, kiedy jeszcze robił gry, a nie Resident evil. Akurat pierwsze Residenty z lat 90 były świetne i klimat się z nich wylewał. ![]()
24-05-2014, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2014, 14:21 przez guy_fawkes.)
Urodzinowy upominek od FireStorm. Dzięki niemu mam już kompletną kolekcję SoF-ów:
![]() Wczoraj odwiedziłem giełdę rupieci. Było bardzo biednie (choć jeśli komuś nie przeszkadzają niemieckie wydania, pewnie miałby się z czego cieszyć), ale mimo to udało mi się zdobyć The Settlers III (2,50zł) i pierwszego DiRT-a na X360 za 4zł. Środek płyty jest troszkę pęknięty, ale reszta nośnika, gdzie jest zapisana sama gra, praktycznie nie ma rysek. ![]()
25-05-2014, 06:41
25-05-2014, 15:57
Pierwszy raz wybrałem się na giełdę/pchli targ - padło na Włocławek. Przyznam, że można było znaleźć kilka gier (nawet była jedna z Sega Mega Drive i NESa) ale przeważnie były tylko na PS2 i PS3. Szukałem MGS3 Subsistance ale były tylko Snake Eatery. Nie wróciłem jednak z pustymi rękoma.
![]() Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII za 15zł 3 komiksy Marvela za 15zł ![]()
Jedna z pierwszych pecetowych gier mojego dzieciństwa wreszcie w domu
![]() ![]() ![]()
27-05-2014, 12:13
Moja nowa zdobycz:
![]() ![]() Tak, wiem że dolny wyświetlacz porysowany i zawias zepsuty, ale to wciąż 24zł ![]()
Mój blog: http://zloteprzypadkipstryka.blogspot.com/
Mój Deviantart: http://pstryk5.deviantart.com Moja Zupa: http://pstryk.soup.io [NSFW] Nintendo ID: ZlotyPstryk, Instagram: zlotypstryk
Ostatnio od ekipy arhn.eu i przyjaciół otrzymałem takie cuda, a teraz od Mkaliego kolejne prezenty urodzinowe - freegamezplox, a nawet o nic nie musiałem prosić
![]() ![]() ![]() ![]()
27-05-2014, 18:14
27-05-2014, 18:16
@path, film jest jako prywatny. btw. świetna zdobycz. skąd zamawiałeś?
Mój FC: 4914-4899-3675
27-05-2014, 18:20
@matuleczek, film jest jako publik
![]() ![]()
27-05-2014, 18:35
Znowu dostałem wielgachną paczkę od widza
![]() Dzięki dla Obiego za podesłanie mi paczki. W tym momencie jaram się do gierek na SNES-a, ale jak już je doczyszczę to pewnie wrócę do jarania się Racerem ![]()
27-05-2014, 18:53
Ja postanowiłem zakupić edycje Vigilante.
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|