Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 22 Dalej »

komiksy Spider-Man
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
komiksy Spider-Man
Nasyr Offline
The King of Kings
*
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 20
Reputacja: 0
21-07-2014, 18:55
Witam, czy ktoś jest w stanie napisać jakie są aktualne serie i ich najnowsze numery ze Spider-Man'em(bo wiem że kiedyś było ich kilka)? I gdzie ewentualnie można je zakupić we w miarę przystępnej cenie. Chodzi mi o komiksy wydawawane w USA
[Obrazek: fs_overall.png]
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
21-07-2014, 21:31
Ostatnio nastąpił restart głównej serii czyli The Amazing Spider-Man, oznacza to, że wyzerowano numeracje co jest dobrym początkiem dla nowych czytelników. Aby dowiedzieć się dlaczego nastąpił restart warto zaznajomić się z Superior Spider-Manem. Aktualnie wyszło 6 numerów nowej serii.
W międzyczasie wystartował Spider-Man 2099. Ten Spidey utknął w 2014r. dlatego prawdopodobnie spotka się ze zwykłym Spiderem (warto przeczytać Superiora aby się dowiedzieć dlaczego jest tutaj).
I chyba ostatnią serią ze świata Spidera to Superior Foes of Spider-Man, nie miałem jeszcze styczności z tą serią więc nie mogę ci o niej opowiedzieć.
Te komiksy możesz kupić na pewno w 2 sklepach: ATOM Comics oraz Multiversum.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
CTSG Offline
Atari 2600
*
Liczba wątków: 1
Reputacja: 31
05-08-2014, 17:45
Z serii poza główną ciągłością wydarzeń warto jest też rzucić okiem na Miles Morales: The Ultimate Spider-Man. Sam jestem co prawda dopiero po 2 zeszycie, ale z ocen w sieci widzę, że zbiera bardzo dobre notki i pochlebne opinie. Seria jest kolejnym krokiem Marvela w kierunku pozyskania nowych grup odbiorców przez kreowanie bohaterów należących do mniejszości etnicznych.

Ze swojej strony szczerze odradzam też nowego Spider-Mana 2099, pierwszy zeszyt był okropny.

Ja zacieram już dłonie na myśl o Edge of Spider-Verse, początek już za miesiąc. Tematyka bardzo mi pasuje. Winking
[Obrazek: CTSG87.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
06-08-2014, 11:04
(05-08-2014, 17:45)CTSG napisał(a): Ja zacieram już dłonie na myśl o Edge of Spider-Verse, początek już za miesiąc. Tematyka bardzo mi pasuje. Winking
Też się jaram na Spider-Verse, zwłaszcza na historie z Gwen Stacy i Spider-Man Noir.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
Nasyr Offline
The King of Kings
*
Liczba wątków: 20
Reputacja: 0
14-08-2014, 01:24
Dzięki za informacje, temat można zamknąć
[Obrazek: fs_overall.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 20-06-2025, 22:11 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.