07-09-2014, 18:04 

@UP
Jeśli nie widzisz na zdjęciu to jutro się dowiesz
 Będziesz miał powód do obejrzenia filmu 

Jeśli nie widzisz na zdjęciu to jutro się dowiesz
 Będziesz miał powód do obejrzenia filmu 
	| 

Świeże zdobycze

| 

| 

07-09-2014, 18:04 

@UP 

Jeśli nie widzisz na zdjęciu to jutro się dowiesz   Będziesz miał powód do obejrzenia filmu  

08-09-2014, 14:56 

Zakupy ostatniego tygodnia. Zestaw do PSP (etui na konsolę, ładowarka samochodowa, folia na ekran, etui na umd) 

![]() Moja pierwsza styczność z cyklem KH czyli Kingdom Hearts Birth by Sleep, plus w ramach bycia mangozjebem pierwszy od 10 lat komiks kupiony spontanicznie w empiku: Exitus Leralis.  

08-09-2014, 20:19 

![]() Takie prezentu to się nie spodziewałem! Serdeczne dzięki Kicku za RockBanda 3 i fajnego króliczka, który na pewno będzie stał na moim biurku. Nie wiem jak będę mógł ci się za to odwdzięczyć za taki prezent.  

09-09-2014, 14:01 

![]() It's me MARIO! 

09-09-2014, 14:28 

Chwaliłem się na shoutboksie podczas konserwacji, to pochwalę się i tutaj teraz: 

![]() Mimo widniejącej ceny na naklejce, gra kosztowała mnie 209zł prosto z empiku  

09-09-2014, 16:34 

![]()  

09-09-2014, 19:14 

Przyszło pod koniec tamtego tygodnia, ale musiałam posklejać kilka elementów. Dziękuję Neko i Beniowi  

![]()  

Jaka by nie była, w Kropie drzemie siła =]

10-09-2014, 11:40 

Vita od Shaydar  

![]()  

10-09-2014, 18:01 

Nareszcie do mnie dotarł, mój osobisty trzydeesik  

Teraz tylko czekać na pierwsze StreetFapy ![]() ![]() ![]() ![]() Sam stan konsoli to poezja jak za tą cenę, dodatkowo zestaw uzupełnia większa bateria ( PowerPak+ od Nyko) Tutaj jeszcze wrzucam unboxing Video, bo podobno ktoś na niego czekał 

10-09-2014, 18:15 

![]() Legendy RPG postanowiłem kupić po nostalgicznych rozmowach na shoucie o Planescape: Torment i Icewind Dale. Sam w te gry nigdy nie grałem, a RPG bardzo lubię, więc postanowiłem nadrobić zaległości. M&M VII dorwałem za 10zł z tablicy, a silikonowe bransoletki z Warcrafta i Starcrafta w jakimś sklepie internetowym po 8zł za sztukę.  

10-09-2014, 18:43 

Zdobycze z poprzedniego tygodnia  

![]() PSP Fat - za free od kumpla, (do wymiany tylko włącznik) Nintendo DS - za 5zł brałem w ciemno ale śmiga aż miło, jedynie pęknięty zawias ma Gran Turismo 2 - za 5zł, niestety platinum, ale za to kompletne, a płyty lustro dosłownie ![]() DMC 2 - 13zł w ntsc ale to pikuś Street Fighter - 10zł w Tesco ![]()  

Wizytę u cioci zakończyłem zabierając od niej kurzące się w szafie Commodore 64. Z całym okablowaniem i torbą gier na kasetach. Niestety magnetofon nie działał  

Wybaczcie jakość zdjęcia.![]() Mój   of the day (Fap of the year szykuje się pod koniec listopada :Creepy: ) 

2 części Starych Wojen w Big Boxie i Bajoszok 2 to efekty wizyty w rupieciarni. Gwieździste wojny jeszcze dziś trafią pod aukcyjny młotek, AUKCJA BCM! 

11-09-2014, 18:48 

11-09-2014, 21:15 

Hejo, kolejne zdobycze. 

Co tym razem? NA PEWNO NIE ROCK BAND Paczuszka od Linka, za udział w konkursie. Wideo: Galeria : http://pokazywarka.pl/d9f9kj/ 

11-09-2014, 22:50 

12-09-2014, 20:53 

Miałem kupić w poniedziałek, nie wytrzymałem, kupiłem dziś  

PlayStation 4 ![]() ![]() Kilka gierek i PS +: ![]() I kilka filmów po 1,99 zł za szt w carrefourze, ale ![]()  

12-09-2014, 22:07 

Z konkursu Hellgatexa. Już złożone  

![]()  

13-09-2014, 18:43 

Zdobycze z ostatniego miesiąca: 

![]() Znalazło się miejsce dla nowych Simów, plakatu oraz... z okazji zbliżających się urodzin dostałem prezent, a jest nim gitarka (której problemem jest to, że po ok. 15 minutach grania, na ekranie co chwile wyskakuje ekran Guide i nie wiem jak rozwiązać ten dosyć irytujący problem) z Guitar Hero: Warriors of Rock   (tak, wiem, że to nie Rock Band, ale od czegoś trzeba zacząć).PS Gdzie moja smyczka 

13-09-2014, 20:06 

Plakacik od Linka  

![]()  

14-09-2014, 17:17 

Kolekcjonerka Dead Island Riptide w lekko uszkodzonym pudełku. Kupiona za stówkę od Szamana. 

14-09-2014, 17:52 

Postanowiłem skompletować wreszcie wszystkie Rock Bandy, więc dokupiłem dwa brakujące. Do tego w prezencie otrzymałem DB. Drakengard za śmieszne pieniądze z allegro, a Big Boxy to efekt wycieczki do drugiego mieszkania gdzie zostawiłem trochę rzeczy. 

Dzisiejsze zdobycze 

![]() ![]() ![]() Za wszystko zapłaciłem 30 zł.  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|