Boss
|
20-05-2011, 11:15,
|
|||
|
|||
Boss
NIe wiem gdzie jest boss żeby driada się pojawiła a chcę schadow orba uderzyć młotkiem a nie ma żadnego bossa Help
|
|||
20-05-2011, 11:35,
|
|||
|
|||
Re: Boss
jak w Nocy latają takie oczy zabij ich tyle az będziesz miał 10 soczewek
Następnie udaj się do ![]() następnie zrób z 10 zoczewek Oko ;] Gdy będzie Noc Użyj tego Oka Przyleci ci 1 z Bossów ;](3k życia) |
|||
20-05-2011, 11:47,
|
|||
|
|||
THX a wiesz czemu okularów nie moge zrobić? mam wersje beta 1.1 czy jakoś tak ide do stołu z krzesłem i nie moge
|
|||
21-05-2011, 11:15,
|
|||
|
|||
Witam.
Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Jak to jest możliwe, że nie przywoływałem Bossa i w nocy zaatakował mnie Eye of Cthulhu, zaczął do mnie strzelać oczami, które przelatywały przez ściany co jest dla mnie w ogóle żałosne, no i 2 razy mnie trafił i koniec, potem jak się odrodziłem już go nie było. Czy będąc w kopalni może mnie jakiś inny Boss zaatakować? |
|||
21-05-2011, 11:21,
|
|||
|
|||
Też tak miałem czasami
Jak widzisz napis po Angielsku że zło cię obserwuje to najlepiej szybko zejść pod ziemię ;] bo to znaczy że nadchodzi to oko w Podziemiach raczej bossów nie ma bynajmniej ja nie spotkałem co do Okularów to tez nie mam pojęcia ;] |
|||
21-05-2011, 15:10,
|
|||
|
|||
Jak byłem w podziemiach to chyba 2 razy mi pisało, że zło mnie obserwuje. Jak wróciłem na górę to znowu mi to wyskoczyło i znowu przyleciał Boss. Walczyłem z nim całą noc, ale nikt z nas nie wygrał
![]() ![]() <!-- m --><a class="postlink" href="http://imageshack.us/f/845/bossj.jpg/">http://imageshack.us/f/845/bossj.jpg/</a><!-- m --> |
|||
21-05-2011, 19:25,
|
|||
|
|||
Jeśli masz nie daleko siebie teren Corrupted możesz tam znaleźć kilka grzybów to pozbieraj 6 potem pozabijaj Zjadaczy dusz żebyś miał 15 ich kości.
Potem zamień na alch. stole grzyby na pył. Potem idź do tego ołtarza i tam zamień to na jedzenie dla robali. Potem wróć się na teren Corrupted, użyj przedmiotu i powinien pojawić się ogromny robal, NAPEWNO go zniszczysz gdyż ciągle ciebie ściga. A mając ten czas potniesz go na kawałeczki :P Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
viewtopic.php?f=5&t=418 |
|||
21-05-2011, 21:09,
|
|||
|
|||
Bezel napisał(a):Potem idź do tego ołtarza i tam zamień to na jedzenie dla robali.Bardzo dużo już przekopałem i nie natchnąłem się jeszcze na ołtarz. Bezel napisał(a):Potem wróć się na teren Corrupted, użyj przedmiotu i powinien pojawić się ogromny robal, NAPEWNO go zniszczysz gdyż ciągle ciebie ściga. Nie wiem czy mu dam rady... Mam całą złotą zbroje, oraz złoty miecz. Teraz muszę się skupić na lepszej zbroi i nie mam pojęcia jak ją zrobić :P |
|||
21-05-2011, 21:22,
|
|||
|
|||
Najłatwiejszy sposób, zbierz 10 soczewek (lens) idź do demon altar i stwórz "suspicious looking eye".
Z jednego Eye of Cthulhu, spadnie Ci jakieś 20-60 demonite ore. Grosz do grosza a uzbierasz na itemy i zbroje. Edit: Co do ołtarza to nie ma co kopać. Jeśli wchodziłeś w dziury na corruption, widziałbyś od razu ołtarz. [b]Dane kontaktowe
![]() [b]Mail ![]() [b]GG ![]() [b]SteamACC ![]() ![]() |
|||
21-05-2011, 22:11,
|
|||
|
|||
A jak dopadło cię oko >.<?
A na pewno go rozwalisz ponieważ on bedzie ciągle cie ścigał :P Nawet możesz niszczyć 100 lat ale i tak boss padnie :P Zobaczcie nowe wydarzenie jakie oferuje wam terraria HQ ! :
viewtopic.php?f=5&t=418 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości