06-11-2014, 19:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2014, 19:31 przez Dark Archon.)
Taki ładny Presspack nowego Singstara podesłało nam dzisiaj Sony:
W zestawie: maski, balony (lol), dwa papierowe telefony, które mają zasugerować, że w grze można korzystać z telefonu zamiast mikrofonu i bardzo ładne, prasowe wydanie gry stylizowane na album muzyczny.
Wiem już czym będę odstraszał ludzi ze streama na Gramytatywnie.
07-11-2014, 02:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-11-2014, 02:55 przez guy_fawkes.)
Ostatnie zdobycze growe (tylko pudełkowe, nie liczę cyfrówek i z czasopism):
Ico & Shadow of the Colossus HD kupione od Chmurowatego, Zone of the Enders znalezione w ulubionym komisie, natomiast Close Combat na targu staroci.
Poza tym zmieniłem telefon - z Androbiedy przesiadłem się na następną Androbiedę:
To Galaxy Note 3 Neo, do którego dokupiłem S-View Cover, gadżet genialny w swej prostocie. W planach był LG G3, ale postawiłem na Szajsunga ze względu na S-Pen.
Kolejny epizod serialu pt. „Zdobyć jak najwięcej kompletów na GB” :P.
Powoli uzupełniam kolekcję Shin Megami Tensei, tym razem po jednym tytule na NDS i PS2.
No i bez MGSa na PSX czułem się jak bez nogi :P.
Heh, to był udany dzień. W poznańskiej rupieciarni, spotkałem Sos-a, chyba chcieli pozbyć się sprzętu po PGA. Przez co udało mi się kupić, te oto 4 przedmioty, za całe 4 zł
Potem dokupiłem jeszcze, SSX, Rollercoaster, The Orange Box, oraz Kill Bill (już u innej osoby) (sorry za zdjęcie robione ziemniakiem™)
Komiksy z Multiversum, a Mortala już w drugiej Biedronce znalazłem
I muszę przyznać, że White Tiger wciągnął mnie strasznie. Przyjemna historia i ładnie narysowany.
15-11-2014, 03:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2014, 03:25 przez Wallas.)
Znowu mam coś growego, więc pokażę.
Po czterech latach namysłu postanowiłem sobie sprawić zaledwie jednego z dwóch istniejących zabawkowych transformerów z wbudowaną grą wideo.
Oto Gradion i Sharkion z serii Webdiver z roku 2001. Gradion to swego rodzaju (bardzo) prosta strzelaninka, którą podpina się do telewizora dołączonym kablem AV i którą steruje się za pomocą guzików na plecach robota. Ponieważ Gradion ma w sobie szereg przełączników, gra wie gdy robot się transformuje i przenosi tę akcję krok po kroku na ekran. Do tego dochodzi Sharkion i jego koledzy, którzy formują różne akcesoria dla Gradiona, które fizycznie podczepiają się do niego, a do gry zostają dołączane dzięki komunikacji na podczerwień między figurkami.
Ogólnie jestem do funkcjonalności gry nastawiony sceptycznie i obu panów chciałem mieć dla ich figurkowych aspektów. Zobaczymy, czy w ogóle uda mi się podpiąć Gradiona do telewizora, dotarł dziś po południu więc jeszcze nie było okazji go przetestować.
Niemniej dobrze mieć już tych panów w kolekcji, o dwa "chciałbym-to-mieć" mniej
15-11-2014, 23:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2014, 23:53 przez Ofca.)
Zdobycze z z pierwszej edycji Hall Of Games we Wrocławiu. (poducha z mario, figurka POP z Marceliną z Adventure Time, przypinka z Borderlands 2, przypinka z pokemonów, oraz plakat z Harley Queen)
(Sorrka za jakość zdjęcia, posiadam aparat z kartonu)