16-11-2014, 17:43
Ustawiam się w kolejce po Dwustronny GTA IV/Metal Gear Solid 4:
![[Obrazek: chicken_run_high_background_widescreen_h...sktop1.jpg]](https://lh3.googleusercontent.com/-VlP3-tvo9pU/Vr5oKzuuPWI/AAAAAAAABbw/rzWYMttAtt0/s356-Ic42/chicken_run_high_background_widescreen_hd_for_desktop1.jpg)
[O] "Rozdawajki Linka" #21 - Plakaty z gier i inne
|
16-11-2014, 18:00
W kolejce po kod do Shiny Gengara z poków
![]()
Witajcie
![]() Komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady, zaczynamy losowanie... W dzisiejszym losowaniu arhnlotka padli następujący użytkownicy: Kod na East India Company - Dziab_Dziab Stand XBOX ONE - Pathmage (rekompensata za plakat z TLOU) Kod do pobrania Shiny Gengara - MOLO (ostatni będą pierwszymi) Plakat z Singstar Impreza - SzamanPL (za ostatnie gruniopiątki) Plakat Assassin's Creed/Gears of War - parasolka (oj, bo to nasza parasolka) Plakat Forza Motorsport 2/God of War - pojler (ot, tak) Plakat Street Fighter/One - hellgatex Plakat The Legend of Zelda/Lost Planet - Insajd (za hype na Zeldę ALBW) Plakat GTA IV/Metal Gear Solid 4 - Chmurowaty (hehe) Plakat Ghost in the Shell - Wojt (za kody do Nintendo Klubu) Gratulacje, podajcie mi swoje dane do wysyłki, kod do Poków podeślę przez PM, wysyłka jest za free - taka promocja - nie płacicie i macie za darmo Wasze dane kasuję od razu po wysyłce, nie są mi do niczego potrzebne i zostaną wykorzystane tylko do wysyłki przedmiotów bla, bla, bla... Wysyłam po wypłacie! po 10-tym grudnia! Pozdrawiam, Link.
16-11-2014, 21:15
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|