Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Księga Życzeń i Zażaleń v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »

Forum - pomysły i propozycje
Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Forum - pomysły i propozycje
psycho4rent Offline
Side Effect...
*
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 2
Reputacja: 0
12-04-2016, 16:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2016, 16:44 przez psycho4rent.)
Nie wiem czy to było juz przerabiane, nie wiem czy juz gdzies to nie istnieje, jezeli sie myle to zwyczajnie mnie poprawcie, a jeżeli to było już wałkowane dziesiątki razy to z góry przepraszam.

Na forum przydałby się temat/dział do różnych pomysłów do róznych materiałów na strone. Szczególnie mi zależy na System error, gdyz bugi i glitche niekiedy stanowią o popularności całej gry (np. te sławetne tłumaczenie Zero Wing), a i nawet w wydawałoby sie bardzo dopracowanych pod każdym względem i szczegółem grach znajdują sie dziesiątki większych czy mniejszych błędów, które odpowiednio wykorzystane mogą dosłownie 'psuć' gry doszczętnie.

Aha, i zdaję sobie sprawę z istnienia 'Sugestiobota', ale ten zwyczajnie teraz nie działa.

[Obrazek: eQvPq.png]
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 10-05-2025, 21:57 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.