Serwer Dedykowany TerrariaHQ by Globus
|
25-08-2011, 22:15,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2011, 22:18 przez VomitPL.)
|
|||
|
|||
RE: Serwer Dedykowany TerrariaHQ by Globus
Sluchajcie wszystko jest do przedyskutowania i uzgodnienia. Z tego co pisaliscie to na pewno nie widzie pvp + beginners.Wiem z doswiadczenia ze jak jest pvp to panuje dosc napieta atmosfera gdzie nie zawsze sa checi pomoc innym. Chyba ze chodzi o graczy ktorzy chca sie nauczyc walki pomiedzy graczami to wtedy ok. Serwer begginers mial by byc dla osob ktore naprawde zadaja dosc ciezkie i iritujace pytania. Musiala by opiekowac sie nad nimi wyrozumiala osoba ktora potrafi trzymac nerwy na wodzy. Wiem z doswiadczenia bo nie raz przychodzilo mi uczyc mlodych na ten czy inny temat. Potrzebne by nam bylo tez miejsce w ktorym ludzie mogli by wykazac sie poprzez czyny nie slowa czy zasluguja na dostanie dostepu do serwerow ktore wymagaja juz bardziej lojalnych graczy.
Co do serwerow. Musze sie rozejrzec w weekend jak wygladaja sprawy finansowe utrzymania takiego serwera. Opcja placenia 300zl miesiecznie jest dosc droga. Trzeba ustalic ktore serwery moga chodzic 24/h a ktore beda wlaczane od czasu doczasu. Do tego trzeba sie dowiedziec jaki sprzet potrzebny jest przy makrymalnej ilosci serwerow. Zebysmy nie musieli mieszac przy nich (wlaczac jedne wylaczac drugie). Poszukajcie tez czy jest opcja puszczania serwerow na linuksie ? To zmniejszylo by koszta. Zajol bym sie tym osobiscie ale mam taki zap****** w pracy ze dopiero w weekend moze beda mial chwilke. Sprawa wyglada tak , jest mozliwosc tylko trzeba to wszystko zorganizowac i dowiedziec sie odpowiednich informacji. Wypisywanie ktore serwery beda i w jakiej kombinacji nie jest najistotniejsza sprawa. Wazniejsza jest konfiguracja komputera i znalezienie odpowiedniej ceny. Pozdrawiam was serdecznie Marcin "Globus" Lowicki ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Serwer Dedykowany TerrariaHQ by Globus - przez Globus - 24-08-2011, 09:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości