[RPG] Masz pomysły co dodać? Chcesz zmienić regulamin? Pisz tutaj!
|
25-11-2011, 16:57,
|
|||
|
|||
RE: [RPG] Masz pomysły co dodać? Chcesz zmienić regulamin? Pisz tutaj!
A ja z doswiadczenia wiem ze niektore pomysly sie nie sprawdza...
Moim zdaniem: PVP zawsze ON - jesli nie to ban, ZAKAZ wychodzenia z teamu swojej druzyny - chodzi mi o (red, blue, green, yellow - w grze), poniewaz nieraz kiedys na RPG spotykalem sie z taka metoda wykrywania graczy z druzyny przeciwnej - BAN, Miasto z NPC na spawnie, ziemia Neutralna ale PVP ON, poniewaz wiem z doswiadczenia jakie chamskie zagrywki sa ze strony innych graczy kiedy to wlaczaja i wylaczaja pvp zeby nie stracic itemow... Jesli NPC zginie i wprowadzi sie do czyjegos domku, to tak trzeba zrobic zeby ulokowal sie spowrotem w swoim pierwotnym domku (np zabierajac u sb krzeslo) Z tymi Guild Masterami to dobry pomysl ich fashion clothes bylby np garniturek i korona albo zamiast garniturka to szata - wyglad zarezerwowany tylko dla nich ;] Zgadzam sie z pomyslem niszczenia domkow - wojny beda ciekawsze i mialy jakis konkretny skutek ^^, beda prowadzone zgodnie z jakims planem, taktyka Zmiana Guild Mastera co tydzien... hmm... ma to swoje dobre i zle strony, pamietam ze wczesniej ja przejalem inicjatywe w BLUE i bylem swego rodzaju liderem, mimo ze oficjalnie nikogo takiego nie bylo ^^ Oczywiscie pulapki do siedziby danej druzyny musza byc, druzyna przeciwna nie moze takich systemow zmieniac, ani nawet w nie ingerowac, Co do podkopow, ODPADAJA! Z wlasnego doswiadczenia wiem co to za zlo i prowadzi tylko do konfliktow, Jesli miasto z NPC bedzie na srodku, a dajmy BLUE beda mieli ziemie na prawo od niego albo na lewo, to druzyna RED nie moze robic zadnych tuneli POZIOMYCH Jak wpadnie mi wiecej pomyslow do glowy, to zedytuje ten post. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
[RPG] Masz pomysły co dodać? Chcesz zmienić regulamin? Pisz tutaj! - przez tab0reqq - 23-11-2011, 04:33
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości