Ankieta: Chcecie grać od nowa,gdy wyjdzie patch 1.1?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak.
60.00%
18 60.00%
Nie.
40.00%
12 40.00%
Razem 30 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patch 1.1 - gramy od nowa czy nie?
29-11-2011, 23:59,
RE: Patch 1.1 - gramy od nowa czy nie?
(29-11-2011, 23:26)TrefluU napisał(a): Jakbym miał uzasadnić swoją wypowiedź , cytowałbym moich poprzedników .
Nowe potworki , nowe biomy , masa nieodkrytych tajemnic i molten + dark lanca ? Coś tu nie gra : |

Nie no, molten zdobyć nie jest trudno. Kilka razy padniesz i masz. Ja z kuzynem (karmelem) zrobiłem tak, że dokopaliśmy się do piekła, padliśmy kilka razy i wpadliśmy na pomysł: zrobiliśmy bezpieczny tunel, tzn. z dirtu/cobla tworzyliśmy tunel 3 wysokości, by żaden potworek nas nie bił oprócz kangurków. Ja kopałem, on bił kangurki i zdobyliśmy cały molten set (armor i narzędzia).
Co do dark lancy, to b. dawno nie grałem w terrarię i połowy broni nie ogarniam, więc nie wiem, jak to się zdobywa, ale wnioskując z waszych komentarzy, trudno.
Jak już mówiłem, dużo gości i no-name'ów wchodziło i rozdawało itemki, ale grali na soft-corze, albo przerzucali itemki.
Więc wg. mnie trzeba zmniejszyć to grono (zapisy na rpg to 6 stron, na każdej po 10 osób - posty tab'a) i Ci nie zapisani, to mamy dość dużą liczbę. Drugą sprawą są nierówno podzielone teamy Crying
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Patch 1.1 - gramy od nowa czy nie? - przez Pentagram - 28-11-2011, 19:19

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości