Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RPG] Masz pomysły co dodać? Chcesz zmienić regulamin? Pisz tutaj!
01-12-2011, 00:27,
RE: [RPG] Masz pomysły co dodać? Chcesz zmienić regulamin? Pisz tutaj!
(30-11-2011, 20:58)tab0reqq napisał(a): Kurde panowie.

Jeżeli TDSM będzie na 1.1, to chyba skłaniam się ku grze postaciami Softcore. Dlaczego?

Ludzie na prawdę bardzo boją się o stratę swoich ukochanym itemków w PVP i ... przez to nie ma chętnych na PVP. Jakby były postacie softcore, to wtedy mini-serwer z mapą PVP mógłby na prawdę rozbujać w was zapędy do walki. Sam chyba nie podjąłbym się walki PVP postacią mediumcore :/

To tyle w kwestii postaci.
Jak coś razem ustalicie, to zapraszam do dzielenia się KONKRETNYM POMYSŁEM na forum. Tak aby można było to łatwo i przyjemnie czytać. Tutaj już 5 stron się zrobiło :P

Licze że TDSM zrobi przynajmniej tą wersje pod linuxa, jak nie to trzeba bedzie pokombinowac Winking.

Co do soft-core, dla mnie byloby to fajniejszym rozwiazaniem, bossy i tak zostana wytluczone dosc szybko czy to bedzie m'core czy s'core, a szczerze mam dosc ciaglego wkurzania sie z powodu padania w piekle/dzungli itd. Przy softcore musialaby byc juz bezwzgledny nakaz chodzenia PVP ON, najwyzej padasz i tyle, tylko musisz nadrobic stracony czas. Minusem score jest to ze trzeba by bylo wiecej eventow robic, aby gra byla ciekawa, free building by nabral na znaczeniu, moze koncu bym zrobil to Minas Tirith, ktore mecze na singlu od dluzszego czasu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości