Małe zmiany
Berorn - dostajesz pierwsze i ostanie ostrzeżenie. Rozdawanie przedmiotów innym użytkownikom nie należy do obowiązków moderatora
Btw robi się mały bałagan na serwerze i muszę pomyśleć jak to wszystko ogarnąć - dajcie mi chwilę albo dwie
Sam niestety nie mogę wejść na serwer, gdyż padłem ofiarą oszusta na Allegro.
A tymczasem wprowadzam kilka zasad dla OP'ów:
1. Nie używamy komend /give, /tp oraz /gamemode. Wszystko będzie się dało sprawdzić więc ufam Wam, że będziecie tego przestrzegać
Z samym /tp jest trochę inaczej - można używać dla dobra innych ale też bez przesady.
2. Pomagamy graczom ale to chyba wiadome
3. Ważne jest to, żeby często bywać na serwerze, chociażby na kilka sekund aby zobaczyć czy wszystko gra. Natomiast pamiętajcie, że nie macie obowiązku być na każde zawołanie graczy - jeżeli ktoś spamuje Was wiadomościami poza grą to napiszcie do mnie
Co innego jeżeli ktoś na shoucie lub w JEDNEJ wiadomości poprosi abyście weszli na serwer w wolnej chwili bo ma taki i taki problem.
4. Nie pomagamy graczom w budowlach przy użyciu "boskich mocy".
5. Nie stawiamy cuboidów na miliard kratek, sami oceńcie jaka działka mieści się w granicach rozsądku.
6. Jeśli chodzi o bany lub kicki - rozdawajcie je również według własnego uznania ale poinformujcie mnie proszę na pw/gg o tym jaki był powód takiego działania.
To chyba tyle, jeśli coś się zmieni to dopiszę

A tymczasem wprowadzam kilka zasad dla OP'ów:
1. Nie używamy komend /give, /tp oraz /gamemode. Wszystko będzie się dało sprawdzić więc ufam Wam, że będziecie tego przestrzegać

2. Pomagamy graczom ale to chyba wiadome
3. Ważne jest to, żeby często bywać na serwerze, chociażby na kilka sekund aby zobaczyć czy wszystko gra. Natomiast pamiętajcie, że nie macie obowiązku być na każde zawołanie graczy - jeżeli ktoś spamuje Was wiadomościami poza grą to napiszcie do mnie

4. Nie pomagamy graczom w budowlach przy użyciu "boskich mocy".
5. Nie stawiamy cuboidów na miliard kratek, sami oceńcie jaka działka mieści się w granicach rozsądku.
6. Jeśli chodzi o bany lub kicki - rozdawajcie je również według własnego uznania ale poinformujcie mnie proszę na pw/gg o tym jaki był powód takiego działania.
To chyba tyle, jeśli coś się zmieni to dopiszę