19-04-2012, 17:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2012, 17:13 przez Zzagrobnik.)
True, true. Zgadzam się z tobą w 100%. Jak już wspominałem wyżej - i tak czekam na kolejne części (obym się doczekał).
A co do glitchy - pamiętam, że w Divine Divinity było ich kilka. Sam korzystałem na potęgę z czaru przemiany przeciwnika w małe zwierzątko (efekt miał trwać jedynie kilka sekund, a u mnie trwał ok. 10 minut). Radość wielką miałem, gdy ostatniego bosa w grze zmieniłem w żabkę i biłem aż padł
W Falloucie 2 za to był glitch pomagający się szybko wzbogacić (sprzedaż chyba węgla w jednym miasteczku - było to zadanie do wykonania w Broken Hills polegające na jednorazowej sprzedaży, a nie wielokrotnej).
Sam zaś mam nagrane komórką dwa błędy - jeden z GTA 4 (lewitujący przechodzień) oraz z Uncharted 2 (Drake wtopiony w balkon)
A co do glitchy - pamiętam, że w Divine Divinity było ich kilka. Sam korzystałem na potęgę z czaru przemiany przeciwnika w małe zwierzątko (efekt miał trwać jedynie kilka sekund, a u mnie trwał ok. 10 minut). Radość wielką miałem, gdy ostatniego bosa w grze zmieniłem w żabkę i biłem aż padł

Sam zaś mam nagrane komórką dwa błędy - jeden z GTA 4 (lewitujący przechodzień) oraz z Uncharted 2 (Drake wtopiony w balkon)