(22-05-2012, 13:05)Diabeł napisał(a):Co nie ukrywa bzdur które znalazłem w tym co napisałeś i które wytknąłem.(22-05-2012, 12:59)Celion4 napisał(a): Drogi Diable, jeśli opowiadasz bzdury o konsolach i konsolowcach, to najwyraźniej nigdy z żadnym konsolowcem się nie zetknąłeś (osobiście) ani na żadnej konsoli nie grywałeś. Przyjmując teorię, że tego nie robiłeś to nie wiem po co komentować. A, i jeszcze jedno. Nasze polskie serwisy o grach są wspaniałe (przynajmniej niektóre).
Posiadałem własnego PSX'a, PS2 kuimpla stało u mnie przez pół roku, posiadałem własne PS3. Do tego doliczyłbym masę archaicznego sprzętu konmsolowego który miałem w łapach (kiedyś u mnie byłą wypożyczalnia Segi MegaDrive razem z grami, ile ja tam kasy zostawiłem...:P). Więc chyba jednak twój argument jest inwalidą...
(22-05-2012, 13:07)Dark Archon napisał(a):(22-05-2012, 12:59)Celion4 napisał(a): Nasze polskie serwisy o grach są wspaniałe (przynajmniej niektóre).
Ahahahaha. Tu akurat będę stał po stronie Diabła.
PS. Nie próbujemy robić nikomu konkurencji, ani tworzyć jakiegoś genialnego serwisu o grach mającego zastąpić jakieś inne.
A arhn.eu to co? Bardzo dobry serwis.