25-05-2012, 13:42
(25-05-2012, 12:55)Etheor napisał(a): @Dark Archon, czekaj na odpowiedź w stylu "rozumiem, że nie potrafisz podpiąć pada pod komputer?".
Mnie najbardziej boli to co czytam, bo jestem wielkim fanem obu rodzajów urządzeń.
Może jestem jakiś dziwny, ale jestem fanem gier, a nie sprzętu. Gram w gry, a nie "w komputer". W pełni się zgadzam z tym, że komputery mają wiele zalet i z tym, że konsole mają wiele zalet... Oba rodzaje urządzeń fajnie się dopełniają, więc irytują mnie fanboje zatykający sobie uszy i na chama udowadniający, że KOMPUTER MOŻE WSZYSTKO. Niektórzy będą dźwigać komputer z sypialni do gościnnego, pocić się, podłączać pod telewizory, nosić je z pokoju do pokoju żeby potem podpiąć potem z powrotem do monitora, żeby udowadniać mi tylko i wyłącznie, że nie ma sensu z nimi dyskutować.
Tak rozumiem. Komputer też można podłączyć pod telewizor. Sam mam jeden podłączony pod telewizor. Fajnie. Tylko, jak wszystko na świecie, ma określone zastosowanie. Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Tak jak można mieć komputer zamiast telewizora, kupić kartę PVR itd. Tylko na cholerę mi taki telewizor uruchamiający się 3 minuty. Ja chcę kliknąć pilotem i oglądać. I najlepiej nie wpierdzielać przy tym 600W prądu.
Najlepiej po prostu zatkać uszy i bezrozumnie krzyczeć "KOMPUTER TEŻ POTRAFI". Niektórym rozwiązanie sklejone taśmą klejącą nie wystarcza.