Powiem tak,porównywanie konsoli do peceta jest nonsensem.Same te urządzenia się nawzajem uzupełniają.Osobiście,wkurzają mnie fanboye tych rzeczy ("PC RZONDCI A KONSOLE TO G*FFFNOO!!!"" NA ODWRÓT IDIOTO!"),wywyższają pc/xboxa/playstation ponad niebiosa wychwalając ich zalety ( nie mówiąc nic o wadach.).W temacie cen gier,to normalne że płacisz za gry więcej bo za samą konsole płacisz o wiele mniej niż za PC ( no chyba że posiadasz kompa ze starym celeronem ,256 mb ramu oraz słabą kartą graficzną,to pozdro).Ale z drugiej strony,konsola jest "nietrwała",w takim pc możesz dołożyć nowe,lepsze części.A z konsolami?,za kilka lat grafika takiego ps3 czy xboxa to będzie już tylko śmiech na sali.Na dodatek gwoździem do trumny są premium bez którego nie można grać w multiplayer (u xboxa) oraz passpporty,jak to nazywam(PS3)wyobraźcie sobie taką sytuację,kupujesz grę na allegro sobie i koledze ,tak ot dla coopa (np.Saint's row 3)załączacie grę i uruchamiacie coopa , a tu co? . "Kod został zużyty ,kup inny" Co kody nie są zbyt drogie , ale typowy kowalski nie zawszę posiada kartę a może mieszkać na przysłowiowym "zadupiu"...
Leeeecz...Na pc wiele ciekawych gier nam unika chociażby Uncharted,Mortal Kombat i wiele wiele innych.
I to byłyby moje wywody na temat pojedynku konsol i pc
Leeeecz...Na pc wiele ciekawych gier nam unika chociażby Uncharted,Mortal Kombat i wiele wiele innych.
I to byłyby moje wywody na temat pojedynku konsol i pc