09-07-2012, 12:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2012, 12:35 przez Chmurowaty.)
(09-07-2012, 11:17)1MMORTAL napisał(a): W Assassin\'s Creed Revelation\'s weszłem pod mapę.Tam znajduję się tylko woda jedyny sposób żeby się z tamtąd wydostać jest ponowne wczytanie save\'a.
Ciekawostka - AC: Revelations to jedna z najbardziej niedopracowanych gier kiedykolwiek, nie wiem jak inne wersje, ale ta na ps3 była przepełniona błędami. W jednym ze wspomnień Altaira chciałem wbiec po ścianie by dostać się na odłamek skały, gdy wbiegłem na ścianę Altair zaczął przez chwilę latać w powietrzu jak opętany aż w końcu wrzuciło mnie pod mapę po chwili mnie zabijając. Podobnie było z Eziem, tyle że tutaj odbiłem się od niewidzialnej ściany chroniącej drzewo i wyrzuciło mnie do tyłu gdzie nie było w ogóle wykrywania kolizji co sprawiło że przeleciałem tak spory kawałek Konstantynopolu (Efekt delikatnie podobny do "huśtawki" z GTAIV). No i jeszcze we wspomnieniach Desmonda, gdy trzeba stawiać "półki" (Nie wiem jak to nazwać) by przechodzić dalej, gdy spadałem w otchłań chciałem się ratować właśnie tymi półkami tworząc je w sporej ilości pod nogami bohatera, w końcu spadłem pod mapę i dopiero wtedy mogłem spokojnie na owej półce stanąć, przemierzając sobie wspomnienie poza mapą. Także jak sam widzisz, gra ma pełno niedociągnięć które w ogóle nie powinny mieć miejsca