24-07-2012, 01:11
Więc może ja spróbuję obalić te bzdury:
(24-07-2012, 00:10)McMarycha napisał(a): chyba ze wychowałeś się na padach SONY to wtedy nie ma to zbytnio różnicy ponieważ byłbyś przyzwyczajony
umm.. tu nie chodzi o to kto do jakiego pada się przyzwyczaił :/ kwestia wygląda tak, że np na padzie od x'a lepiej gra się w fps'y a na padzie od ps3 na przykład w mordobicie
Do xbox'a można podłączyć kinecta na którego wychodzi dużo fajnych gier, mi np. podoba sie Dance Central.
kinect, który imho laguje i ma najgorsze gry na świecieno oprócz Dance Central bo jest od HARMONIX ;] nie wierz w stwierdzenie "dużo fajnych gier"
jednak dla stałego gracza który gra na konsolach SONY będzie on dla Ciebie wygodny (jeżeli przesiądziesz sie na pada xbox'owego to będziesz w niebie)
jak wyżej...
Konsolę można przerobić nie tracąc gwarancji co jest plusem.
ja pierdolę..........
kontroler move
mam i polecam! kinecta pewnie w życiu bym nie kupił ale przy move bawię się świetnieno i serio można się zmęczyć po kilku chwilach
Ja osobiście wybrałem xbox'a ze względu na to iż mam wrażenie że gry na niego są tańsze przypuszczam
bullshit. takim argumentem można kierować się przy wyborze "konsola czy pc" (i tak bardzo głupim)
jeżeli chodzi o headset to nie wydaje mi się on jakoś bardzo przydatny
headset jest bardzo przydatny jeśli grasz w gry, w których liczy się kooperacja; a jeśli jest to jakaś inna forma MP to chyba lepiej porozmawiać ze znajomymi przez wbudowany komunikator niż dodatkowo korzystać ze Skypa?
chyba że znasz dobrze obce języki.
a jakie języki trzeba znać żeby się komunikować? bo chyba nie mówisz o angielskim?