24-07-2012, 12:12
(24-07-2012, 09:58)Budyn583 napisał(a): Ze słuchawkami się nie zgodzę, headsety dla graczy mają mikrofon z prostego powodu, podczas rozgrywki nie da się siedzieć tak, żeby komunikować się przez ten ustawiony z przodu mikrofon za 10 zł, jak się nie obrócisz to i tak cię słychać tak jak trzeba.
No z tym się nie zgodzę. takie mikrofony zazwyczaj są prawie jak pojemnościówki. Nigdy nie miałem z tym problemu, alby ktoś mnie nie słyszał przez taki mikrofon.
(24-07-2012, 09:58)Budyn583 napisał(a): maniacy MMORPG powinni szybko opanować nawet dodatkowe dziewięć przycisków i z pewnością je docenią.
Uwierz, opanowanie tych 9 przycisków jest najnormalniej w świecie nie możliwe. No chyba żebyś co chwile zmieniał pozycje ręki, ale wydaje mi się, że myszka w dłoni powinna leżeć w jednym miejscu.
Artykuł jedno stronny bo to moja subiektywna ocena. Nie widzę plusów korzystania z takiego sprzętu. Możesz powiedzieć, że jestem ograniczony. Ale ja uważam że to jest najzwyczajniej w świecie wywalanie pieniędzy w błoto.