Poszedłem do domu. Czułem się wstrząśnięty. Mój sąsiad został zamordowany. Nie wiadomo kto i nie wiadomo dlaczego. Miałem wrażenie, że władze olały to. Burmistrz, który "kocha" swoich mieszkańców zaszył się w swojej willi i liczy pieniądze, a konstabla nie widziałem od rana. Nikt mnie nie przesłuchał. Nikt nie zwraca uwagi na to, że człowiek zginął. Każdy tylko patrzy obserwuje każdy krok innej osoby i notuje to w swoim notesiku. Nie mogę siedzieć bezczynnie. Postanowiłem wziąć płatny urlop. Oczywiście to ja muszę za niego płacić. Od rana ludzie obrzucają się albo kłócą. Postanowiłem zebrać informacje:
Dark Archon WielkiMati
Avril Wielkimati
MangaRyu klawykogut
Dorczenzo Wielkimati
kenji DarkArchon
supaplex dorczenzo
Drizztoable DarkArchon
Wojowu Wielkimati
Gamemen Avril
knopers Dark Archon
Shineko Wielkimati
wielkimati Rezygnuje
ExE221 DarkArchon
Exgamer Avril
Bleub Dorczenzo
Kacpei Avril
KlawyKogut Kenji
yodek Avril
Nie mogłem w to uwierzyć! Okazało się, że ludzie najbardziej oskarżają 1 osobę, która się tam znalazła!
Wszyscy zauważyli że wielkimati i Shineko się pokłócili lecz nikt nie zauważył, że oni od kilku dni mają zatarg. A dokładnie od dnia, w którym Shineko wpakował wielkiegomatiego do pudełka i zamknął w skrzyni. Obawiam się tylko że ludzie wykorzystają tłum do własnych porachunków!
Dark Archon WielkiMati
Avril Wielkimati
MangaRyu klawykogut
Dorczenzo Wielkimati
kenji DarkArchon
supaplex dorczenzo
Drizztoable DarkArchon
Wojowu Wielkimati
Gamemen Avril
knopers Dark Archon
Shineko Wielkimati
wielkimati Rezygnuje
ExE221 DarkArchon
Exgamer Avril
Bleub Dorczenzo
Kacpei Avril
KlawyKogut Kenji
yodek Avril
Nie mogłem w to uwierzyć! Okazało się, że ludzie najbardziej oskarżają 1 osobę, która się tam znalazła!
Wszyscy zauważyli że wielkimati i Shineko się pokłócili lecz nikt nie zauważył, że oni od kilku dni mają zatarg. A dokładnie od dnia, w którym Shineko wpakował wielkiegomatiego do pudełka i zamknął w skrzyni. Obawiam się tylko że ludzie wykorzystają tłum do własnych porachunków!