Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 54 55 56 57 58 ... 62 Dalej »

Przedstawić się wypada, więc...
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
Przedstawić się wypada, więc...
Dark-Crash-One Offline
Nothing is true, everything is permitted
*
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja: 3
11-09-2012, 22:44
Witam serdecznie.
Nazywam się Maciek, moja ksywka "Dark-Crash-One", wywodzi się od tego, że robiłem graffiti, ale na początku było to zwykłe "Crash-One", lecz przestałem to robić, ponieważ byłem wiele razy blisko od przyłapania na tym. Co prawda lubiłem ten dreszczyk adrenaliny, w którym malujesz, ale wiesz, że coś Cię niepokoi. Potem Chciałem ten sam nick wpisać w rejestracji na PS Store, lecz był zajęty i tak właśnie dodałem "Dark" i tak właśnie powstał "Dark-Crash-One", ale dość już o mojej ksywce.

Lubię grać na Konsoli PS3, kolekcjonuję na nią gry, lecz nie sięga ona szczytów ponieważ mam ich na razie 9 (Niedawno kupiłem konsolę, tak wiem, że późno), ale liczę na to, iż będzie się ona powiększać.

Rodzaje gier jakie lubię? - Lubię skradanki typu Assassin's Creed, w których oczywiście nie zawsze trzeba się skradać.
Lubię także gry akcji typu universum Uncharted, także strzelanki typu Battlefield czy Call Of Duty.

Za Horrorami nie przepadam, z jednego oczywistego powodu - Strach.
Jestem dość lękliwy w grach typu F.E.A.R. (a zwłaszcza 1 części) i nie lubię grać właśnie w takie gry sam tylko zawsze ze znajomymi (przynajmniej mają ze mnie ubaw).
Lubię gry taktyczne typu Ghost Recon, bo miło się współpracuje także w trybie co-op ze znajomymi (i to by było na tyle o grach).

Nie jestem, żadnym "Hejterem", który jak zobaczy, że ktoś się wypowiedział na coś przeciwnie, tak jak ja się wypowiedziałem to będzie go wyzywał i poniżał (trochę to pogmatwane, ale mniejsza z tym).
Lubię poznawać nowych ludzi i jestem otwarty na wszelkie pytania, które ktoś do mnie skieruje.

Książek za dużo nie czytam, ale chcę to zmienić, ostatnio kupiłem sobie Assassin's Creed: Tajemna Krucjata i muszę powiedzieć, że jest świetna, więc powinienem zacząć czytać, ponieważ w przyszłości będę tzw. "tłukiem", który nie będzie umiał przeprowadzić, nawet zwykłej rozmowy kwalifikacyjnej.

Cieszę się, że dołączyłem do tego forum i mam nadzieję, że będę się dobrze bawił.

Pozdrawiam. Grinning
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Przedstawić się wypada, więc... - przez Dark-Crash-One - 11-09-2012, 22:44

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-05-2025, 12:07 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.