ExGamer napisał(a):(...)Gdzie był (...) yodek w nocy?Ja na swoją obronę mam tylko tyle, że spałem twardym snem, bo kolejny ciężki dzień w pracy - będę musiał z niej zrezygnować, bo wymagają zbyt dużo za zbyt małe pieniądze. Co do tego co się dzieje w mieście - właśnie do mnie dotarły te smutne wieści - to mnie się odechciewa robić nawet spacery do najbliższego parku...
Chyba nigdy nie uda nam się tego dowiedzieć...
...choć jestem fanem robienia czegokolwiek, zamiast siedzieć na dupie i nic nie robić, to zwyczajnie sił mi brak by pobawić się w "detektywa" i odnaleźć mordercę. W weekend może znajdę na to czas.
bleub napisał(a):(...) Jedyny trop jaki mamy to rozlany przy trupie Jack Daniels. Podejrzenia mogą więc padać na osoby uczęszczające do jedynej w okolicy spelunki...Oby to się nie okazało zmyłką, jak słusznie zwraca uwagę Manga Ryu, pomimo, że w tej chwili wygląda na podejrzanego.
Manga Ryu napisał(a):(...) wczorajszego wieczora piłem tylko piwo! (...) Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to ja typowałem Koguta (...) Ktoś tutaj chce mnie wrobić, tylko kto? Knopers? Dorian? Na razie muszę poczekać z jakimkolwiek osądem...
Kenji napisał(a):(...)Co się dzieję z naszą policją?! Gdzie służby porządkowe które powinny nas strzec!Oby ostatnie poszlaki na coś nakierowały...