Jest DZIEŃ
Konstabl Grem przyglądał się zwłokom zawieszonym na sznurze, co dziwne były one w miejscu gdzie poprzedniego wieczora wyzionął ducha Grodek. Ofiarą został Gamemen. Na jego ciele widoczny był napis "Niezadowolenie" wycięty nożem. Obok jego stół leżała biblia oraz kartka formatu A5(starannie odcięta od większego arkusza) z następującym "listem"
Do listu dołączona była mapa na której oznaczono wiele punktów na zielono.
Konstabl Grem przyglądał się zwłokom zawieszonym na sznurze, co dziwne były one w miejscu gdzie poprzedniego wieczora wyzionął ducha Grodek. Ofiarą został Gamemen. Na jego ciele widoczny był napis "Niezadowolenie" wycięty nożem. Obok jego stół leżała biblia oraz kartka formatu A5(starannie odcięta od większego arkusza) z następującym "listem"
Cytat:Drodzy mieszkańcy!
Wasza nikła dociekliwość jak i brak działania w celu znalezienia mnie samego mnie smuci. Nawet się nie wysilacie! Przez was to miasto na mapie będzie pierwszą kropką innego koloru niż pozostałe. Mam nadzieję, że jednak to zmienicie nim wszyscy zginiecie...albo mnie rozpoznacie.
Serdeczności, wasz kat
Do listu dołączona była mapa na której oznaczono wiele punktów na zielono.
Tej nocy zamordowany został Gamemen - Mieszkaniec
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus