Jest DZIEŃ
Kolejne ciało znajdowało się 7 jardów od miejsca drugiej zbrodni. Usadowione było na krześle, w podobny sposób jak w przypadku ofiary w parku. Grem przyglądał się ciału bliżej, tym razem dało się zauważyć bardzo jednoznaczne przyczyny śmierci. Ofiara, która był knopers miała poderżnięte gardło, a na klatce piersiowej wycięty trójkąt w skórze z dwiema kreskami na wysokości 1/3 i 2/3 ów trójkąta. W kieszeni ofiary znajdowały się dwie kartki, jedna starsza, zawierająca informacje dzięki którym można było odszyfrować kod zostawiony uprzednio przez mordercę:
Kolejne ciało znajdowało się 7 jardów od miejsca drugiej zbrodni. Usadowione było na krześle, w podobny sposób jak w przypadku ofiary w parku. Grem przyglądał się ciału bliżej, tym razem dało się zauważyć bardzo jednoznaczne przyczyny śmierci. Ofiara, która był knopers miała poderżnięte gardło, a na klatce piersiowej wycięty trójkąt w skórze z dwiema kreskami na wysokości 1/3 i 2/3 ów trójkąta. W kieszeni ofiary znajdowały się dwie kartki, jedna starsza, zawierająca informacje dzięki którym można było odszyfrować kod zostawiony uprzednio przez mordercę:
Cytat:30.04.1945, 16:00Grem w tym momencie przestał czytać i zainteresował się drugą kartką:
Właśnie wracam z bunkra, gdzie zginął Adolf Hitler. Walther kalibru 7,65 mm; ampułki; ułożenie ciał Adolfa i jego żony - świat póki co pozna, że rzekomo popełnił samobójstwo, jednak prawda jest inna. Poznają ją gdy będą na to gotowi, już ja się o to postaram...
Cytat:
- Prawie nikt nie jest tu taki niewinny jak wam się wydaje, na każdego znajdzie się "paragraf".
- Kacpei był bardzo bliski, co mnie cieszy.
- Kenji już nie tak blisko jak mi się wydawało. Szkoda, szkoda.
- Największa szkoda, że Manga Ryu zginął, nie poznał pełnej prawdy, na którą to zasłużył, jedna z niewinnych osób.
- Zielone punkty na mapie oznaczają wygraną, udaną serię morderstw, a na końcu zaś ostatnia osoba przeżyła, poznała pełną prawdę o danym miasteczku.
- Cierpliwości Kenji. Już wkrótce poznasz calusieńką prawdę.
Tej nocy zamordowany został knopers - mściciel
Cytat:kenonon - 13-04-22:00 -- racja gdyby połączyli psnixbl w jednosć wyszło by cos pięknego niczym jezus