» grem - 25-09-16:07 -- Nie zadawanie glupich pytan byloby niezlym startem
» FrasicaPL - 25-09-16:06 -- a jak zasluzyc?
» grem - 25-09-16:05 -- A zasluzyles? Bo codziennie mamy tu swiezakow, ktorzy sraja emotkami, bo chca byc fajni
» FrasicaPL - 25-09-16:04 -- grem mozesz mi odblokowac emotikonki?
» grem - 25-09-16:02 -- Napisz do uzytkownika dark archon
» Makes - 25-09-16:01 -- Czy znajdzie się osoba, która w tej chwili będzie miała możliwość odpalenia Guild Wars 2 na chwileczkę?
» Makes - 25-09-16:00 -- Siema!
Czytać od dołu.
Rzecz dzieje się przy rozmowie o zabójcy. Dyskusja zeszła na temat cudownych kosmitek-dziwek z trzema cyckami.
» FrasicaPL - 25-09-16:06 -- a jak zasluzyc?
» grem - 25-09-16:05 -- A zasluzyles? Bo codziennie mamy tu swiezakow, ktorzy sraja emotkami, bo chca byc fajni
» FrasicaPL - 25-09-16:04 -- grem mozesz mi odblokowac emotikonki?
» grem - 25-09-16:02 -- Napisz do uzytkownika dark archon
» Makes - 25-09-16:01 -- Czy znajdzie się osoba, która w tej chwili będzie miała możliwość odpalenia Guild Wars 2 na chwileczkę?
» Makes - 25-09-16:00 -- Siema!
Czytać od dołu.
Rzecz dzieje się przy rozmowie o zabójcy. Dyskusja zeszła na temat cudownych kosmitek-dziwek z trzema cyckami.
Cytat:Manga Ryu: Stivi, czy nasza technika nie jest tak doskonała, żeby po prostu za pomocą czipów sprawdzić, czy nie jesteśmy nosicielami? Tak byłoby najprościej. Moje cyberprotezy w oczach nie są jeszcze na tyle ulepszone, żeby wypatrywać intruzów w obcych ciałach. Niemniej, spędzę dzisiaj całą noc na zrobieniu czegoś takiego- może się przyda.
Stivi:Niestety nasze chipy nie są na coś takiego przygotowane. Agresorzy są zbyt sprytni i najprawdopodobniej przesterowali swoje chipy, bo podczas zdalnego badania, nasze czujniki nic nie pokazały.
Dorczenzo: Kosmitki w Kosmoburdelu też przesterowały swoje c(h)ipy ale im to wyszło na lepsze
Stivi: Jeśli kosmitki z Kosmoburdelu są naszymi oprawcami, to myślę, że warto umrzeć.
Manga Ryu: Powtarzam to po raz kolejny- te dziewczyny to istne cuda. Nie wiem jak Ziemianie mogli żyć bez nich przez tyle tysiącleci.
Dorczenzo: A te ich chipki
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!