29-10-2012, 22:30
Oczy mi się błyszczą, bo się jak zwykle nie wyspałem. Do późna robiłem mojego Poloneza (cudeńko, sam go restauruję od pięciu lat, w zeszłą niedzielę wymieniałem gaźnik i dzisiaj miałem go po raz pierwszy wziąć na tak długą przejażdżkę do pracy) ale niestety rozładował się akumulator i muszę się tłuc komunikacją. Też mi się to nie podoba, tak jak zapewne wam wszystkim.
Ta sprawa z kasownikami strasznie śmierdzi spiskiem. Pamiętacie jeszcze tę sprawę z autobusami w Gdańsku w 2016? Ludzie dosłownie zaczęli wyrzucać się przez okno. Nie chciałbym tego tutaj, bo w końcu też chcę dojechać do pracy. Dlatego też zwróciłbym uwagę na farmaceutę. Jeżeli jest pierwszy do wytykania innych, to coś tu jest nie tak. Nawet jeżeli nie jest kanarem, to jest podejrzany.
Ta sprawa z kasownikami strasznie śmierdzi spiskiem. Pamiętacie jeszcze tę sprawę z autobusami w Gdańsku w 2016? Ludzie dosłownie zaczęli wyrzucać się przez okno. Nie chciałbym tego tutaj, bo w końcu też chcę dojechać do pracy. Dlatego też zwróciłbym uwagę na farmaceutę. Jeżeli jest pierwszy do wytykania innych, to coś tu jest nie tak. Nawet jeżeli nie jest kanarem, to jest podejrzany.
![[Obrazek: 2013-02-19_2044.png]](http://content.screencast.com/users/JohnnyPL/folders/Jing/media/4965631c-e6bd-4db1-b9b4-4fb95b2e42c3/2013-02-19_2044.png)