07-12-2012, 22:28
Trofea zostały dodane do PS3 2 lipca 2008 r, razem z patch'em 2.40. Od tego czasu, gracze podzielili się na trophy hunterów i "normalnych" graczy. Co takiego dają trofea? Dokładnie nic... Mimo tego, fajnie się pochwalić ilością zdobytych Platyn, a jeszcze bardziej Platyną, którą ma zaledwie 100 osób.
Trofea nie są dzieckiem Sony, ponieważ pierwszą taką funkcję miał XBOX 360. Jednak pomysłodawców trofeów trzeba pochwalić za jedną rzecz. Trofea jakoś bardziej motywują do ponownego przejścia gry i odkrycia jej jeszcze bardziej. Wydaje mi się, że gdyby nie trofea, nie przeszedłbym ponownie jakiegoś tytułu, ponieważ zabrakło mi 2 pucharków do Platynowego.
A Waszym zdaniem, trofea to dobre rozwiązanie?
Trofea nie są dzieckiem Sony, ponieważ pierwszą taką funkcję miał XBOX 360. Jednak pomysłodawców trofeów trzeba pochwalić za jedną rzecz. Trofea jakoś bardziej motywują do ponownego przejścia gry i odkrycia jej jeszcze bardziej. Wydaje mi się, że gdyby nie trofea, nie przeszedłbym ponownie jakiegoś tytułu, ponieważ zabrakło mi 2 pucharków do Platynowego.
A Waszym zdaniem, trofea to dobre rozwiązanie?