Cóż, nie jestem w stanie sobie przypomnieć, kiedy tutaj trafiłem (tak, jestem za leniwy, żeby to sprawdzić), jednak te forum ma coś w sobie. Wpadłem tutaj na chwile, zostałem na dlużej, no a teraz mówią do mnie Dupcyś™
Osoby, których stąd nie zapomnę:
Dark Archon - człowiek z łbem na karku, tworzy niesamowite akcje, często wprowadza swoje własne pomysły (gramytatywnie - było coś takiego wcześniej?)
Dorczenzo - Raper jakich mało, przy okazji pomocny w naprawie telefonów, w których stykach płynie krew chińczyków
Supaplex - jego samochód to nie samochód
Grem - 2/10
Berorn - niezapomniane rozmowy na Skype& NIGDY NIE MIAŁEM LEPSZEGO BRZUCHA
Dzej - SIEKIERA NO JUTSU
robert909 - GDZIE MÓJ HAJS ZA GAMEBOYA?
Chmurowaty - jw.
Stivi - właściciel cudownego psiaka zamykającego szafki. NIGDY NIE ZAPOMNE CI, ŻE NAZWAŁEŚ MNIE KOBIETĄ!
Pełno wspomnień, które cieszą, jak i dobijają uświadamiając, jak bardzo każdy z nas nie ma życia poza tym forum
Osoby, których stąd nie zapomnę:
Dark Archon - człowiek z łbem na karku, tworzy niesamowite akcje, często wprowadza swoje własne pomysły (gramytatywnie - było coś takiego wcześniej?)
Dorczenzo - Raper jakich mało, przy okazji pomocny w naprawie telefonów, w których stykach płynie krew chińczyków
Supaplex - jego samochód to nie samochód
Grem - 2/10
Berorn - niezapomniane rozmowy na Skype& NIGDY NIE MIAŁEM LEPSZEGO BRZUCHA
Dzej - SIEKIERA NO JUTSU
robert909 - GDZIE MÓJ HAJS ZA GAMEBOYA?
Chmurowaty - jw.

Stivi - właściciel cudownego psiaka zamykającego szafki. NIGDY NIE ZAPOMNE CI, ŻE NAZWAŁEŚ MNIE KOBIETĄ!
Pełno wspomnień, które cieszą, jak i dobijają uświadamiając, jak bardzo każdy z nas nie ma życia poza tym forum