Kurde, niedługo mija rok jak się tu zarejestrowałem... I niby to TYLKO rok, ale tak dużo rzeczy się tutaj wydarzyło! Dzej opisał te wszystkie rzeczy i aż się śmieję głośno przypominając sobie pewne zdarzenia
Jeśli o mnie chodzi to...
... na forum zarejestrowałem się w styczniu. Wcześniej znałem Archona, Grema i Stiviego ze skizo.org, ale w sumie nigdy ze sobą nie gadaliśmy. Potem byłem moderatorem, potem zrobiłem Rapgre bo mnie naszło bo lajwie Archona, potem kilka innych materiałów, potem byłem adminem i jestem nim aż do teraz
Jeśli chodzi o sytuacje które pamiętam:
- dzej dostał zawału po skrimerze i nie wchodził na forum przez jakiś czas
- adept, który znał mortala na wylot i wrzucał skriny ale koniecznie ze swoim zdjęciem
- pierwszy gamer night z OTTD
budowanie torów do 4 rano z lirojem i berłem
- jednodniowy dzej moderator
- robert, który obraził sie i nie wrócił
- mateczko
- najazdy na
to było coś
-
<- za każdą z tych emotikon kryje się jakaś ciekawa, osobna historia 
- "napisz do użytkownika Grem"
- Smuda na forum ;d
- Nerdka [*]
I w ogóle to, że spotkałem się z dzejem, Gremem, Archonem, Neko, Lirojem i krejzakiem, mimo iż żadnego z nich nigdy wcześniej nie znałem
Ponadto Archon zaprosił mnie na swój ślub co było w ogóle super biorąc pod uwagę, że pierwszy raz gadaliśmy ze sobą na żywo na wieczorze kawalerskim
Głupio tak pisać takie rzeczy na forum, ale to był bardzo miły fragment "arhnowskiego życia" i nie wiedziałem, ze internetowa znajomość może przerodzić się w taką przyjaźń 
Pewnie coś jeszcze mi sie przypomni to napiszę ;d

... na forum zarejestrowałem się w styczniu. Wcześniej znałem Archona, Grema i Stiviego ze skizo.org, ale w sumie nigdy ze sobą nie gadaliśmy. Potem byłem moderatorem, potem zrobiłem Rapgre bo mnie naszło bo lajwie Archona, potem kilka innych materiałów, potem byłem adminem i jestem nim aż do teraz

Jeśli chodzi o sytuacje które pamiętam:
- dzej dostał zawału po skrimerze i nie wchodził na forum przez jakiś czas
- adept, który znał mortala na wylot i wrzucał skriny ale koniecznie ze swoim zdjęciem

- pierwszy gamer night z OTTD

- jednodniowy dzej moderator
- robert, który obraził sie i nie wrócił
- mateczko

- najazdy na

-

- "napisz do użytkownika Grem"
- Smuda na forum ;d
- Nerdka [*]
I w ogóle to, że spotkałem się z dzejem, Gremem, Archonem, Neko, Lirojem i krejzakiem, mimo iż żadnego z nich nigdy wcześniej nie znałem

Pewnie coś jeszcze mi sie przypomni to napiszę ;d