Ten rok był dla społeczności Arhn.eu na pewno jakimś przełomem, dużo się zmieniło, no i strona się rozrasta, w dobrym kierunku oczywiście. Poznałem tutaj wielu świetnych ludzi, których mimo, że znam przez internet, to rozmawiam z nimi jakbym ich widział na co dzień. Między innymi:
Lerła - mój mentor, uczył mnie jak grać w lola, przedstawiał historię jazzu, miło się z Nim rozmawia na różne tematy na team speaku,
dzej - trolcuch jakich mało, też pomagał mi ogarnąć LoLa, ale chyba w tym złym kierunku, również fajnie się z Nim gada, czekam aż zagra ze mną w Awesomenauts,
ExE221 - Magicka - i tyle wystarczy powiedzieć, kolega, z którym fajnie się gra co-opy,
Witold - dupcyngiel, baman, moj nowy towarzysz, no i nigdy nie miałem lepszego brzucha,
Dejw aka Manga Ryu, Anime Ken, Hentai Zangief - oglądanie klocucha na synchtube, debiut w lolu, no i fajnie się z Nim gada o wszystkim
taktaktak czytam bloga.
Chmuro - dawny towarzysz, były członek Chmuro&Bero, super się z Nim gada o silent hillach i horrorach
Dorkczęzo - 4tory, specjalne jednodniowe emoty na forum, no i dzisiejszy gamernight w lola WYŁĄCZ Z LISTWY,
Archon - założyciel tego wszystkiego, koleś ze świetnymi pomysłami, gdyby nie on, to bym nie poznał tych ludzi - dzięki
grem - 2/10, dalej czekam na reckę xtend playa
Stivi - forumowy piez, był dobry w openttd, ale i tak jestem lepszy
supaplex - zarabiał na mnie, strażnik szałta
qzak - kim jest ten dzieciak?
no i inni: neko, smellysux, kacpei, sapiej, iczi, wielkigimb itd.
Działo się tu też dużo, raz śmieszniej, raz poważniej:
-nie mogę zapomnieć Adepta, niedoszłego celebryty, znającego Mortala lepiej niż twórcy,
-zawału dzejsa,
-mateczka i jego multikont,
-masowego bana archoniego,
-najazdów na polygamie, dinary itp.
-ballad archonta,
-4tory z lerłą i doriankiem
-neko która jako jedyna pokonała mnie w kalamburach
-djbraga POZDRAWIAM EKIPE ARN EU
Dzięki Wam za ten świetny rok i za to, że w internecie jest takie miejsce jak Arhn.eu, gdzie można wejść i porozmawiać na jakiekolwiek tematy z różnymi fajnymi ludźmi.
Lerła - mój mentor, uczył mnie jak grać w lola, przedstawiał historię jazzu, miło się z Nim rozmawia na różne tematy na team speaku,
dzej - trolcuch jakich mało, też pomagał mi ogarnąć LoLa, ale chyba w tym złym kierunku, również fajnie się z Nim gada, czekam aż zagra ze mną w Awesomenauts,
ExE221 - Magicka - i tyle wystarczy powiedzieć, kolega, z którym fajnie się gra co-opy,
Witold - dupcyngiel, baman, moj nowy towarzysz, no i nigdy nie miałem lepszego brzucha,
Dejw aka Manga Ryu, Anime Ken, Hentai Zangief - oglądanie klocucha na synchtube, debiut w lolu, no i fajnie się z Nim gada o wszystkim

Chmuro - dawny towarzysz, były członek Chmuro&Bero, super się z Nim gada o silent hillach i horrorach

Dorkczęzo - 4tory, specjalne jednodniowe emoty na forum, no i dzisiejszy gamernight w lola WYŁĄCZ Z LISTWY,
Archon - założyciel tego wszystkiego, koleś ze świetnymi pomysłami, gdyby nie on, to bym nie poznał tych ludzi - dzięki

grem - 2/10, dalej czekam na reckę xtend playa
Stivi - forumowy piez, był dobry w openttd, ale i tak jestem lepszy
supaplex - zarabiał na mnie, strażnik szałta
qzak - kim jest ten dzieciak?
no i inni: neko, smellysux, kacpei, sapiej, iczi, wielkigimb itd.
Działo się tu też dużo, raz śmieszniej, raz poważniej:
-nie mogę zapomnieć Adepta, niedoszłego celebryty, znającego Mortala lepiej niż twórcy,
-zawału dzejsa,
-mateczka i jego multikont,
-masowego bana archoniego,
-najazdów na polygamie, dinary itp.
-ballad archonta,
-4tory z lerłą i doriankiem
-neko która jako jedyna pokonała mnie w kalamburach
-djbraga POZDRAWIAM EKIPE ARN EU
Dzięki Wam za ten świetny rok i za to, że w internecie jest takie miejsce jak Arhn.eu, gdzie można wejść i porozmawiać na jakiekolwiek tematy z różnymi fajnymi ludźmi.
420