Muszę przyznać, że ostatnio wychodząc z tej popularnej restauracji z ceratami na stołach... "Pieriestrojka" czy jakoś tak- widziałem TheGreatMikx'a panoszącego się z bardzo podejrzanymi typami. Mam wrażenie, że podczas wojny byli oni komunistami. Dodatkowo, jeden miał mały, ledwie zauważalny, tatuaż ze wzorem czerwonej gwiazdki na dłoni. Może tak oznaczają przynależność lub poparcie? Nie wiem, warto to prześwietlić.
Panowie, bierzmy się do roboty, trzeba uzdrowić system, niech zapanuje miłość i dostatek!
Dodatkowo, kolego Berorn- waż słowa. Nie wiem nawet co to KPD, a jeśli chodziło Ci o NPD- nic nie zmusiłoby mnie do przystania do tych zbrodniarzy! Pamiętasz Hitlera? Tak? No to popatrz na mnie i moje zachowanie. Chyba coś tu nie gra. Ja mógłbym ich popierać? O nie, co to to nie.
Panowie, bierzmy się do roboty, trzeba uzdrowić system, niech zapanuje miłość i dostatek!
Dodatkowo, kolego Berorn- waż słowa. Nie wiem nawet co to KPD, a jeśli chodziło Ci o NPD- nic nie zmusiłoby mnie do przystania do tych zbrodniarzy! Pamiętasz Hitlera? Tak? No to popatrz na mnie i moje zachowanie. Chyba coś tu nie gra. Ja mógłbym ich popierać? O nie, co to to nie.
Wejdź na Mangowego bloga: Worek Ryżu!