02-02-2013, 23:07
Och trofea
trofki są genialnym rozwiązaniem, dość duży procent ludzi kupuje jakieś gry tylko po to żeby te trofki zdobyć, np. wyżej wymieniony Terminator Salvation, gdzie wystarczy tylko przejść grę na hardzie który nie stanowi żadnego wyzwania i ma się platynę, co mało wszystkie trofea w tej grze są złote i nie ma ani jednego srebrnego ani brązowego. Dla twórców na pewno się to opłaca, a my... mamy satysfakcję
. Nigdy nie zapomnę tego uczucia kiedy to pierwszy raz w życiu wbiłem platynę... dobrze to pamiętam
, Ratchet & Clank: A Crack In Time, ostatnia dobra gra z serii Ratchetów :c, mam nadzieję że ten klimat i poziom tej serii kiedyś powróci :c. A co do ponownego przechodzenia gier... no to oczywistym jest że trophy hunter grę przejdzie bo to jest dla niego pewnego rodzaju obowiązek... pamiętam jak musiałem przejść God of War III (pozdrawiam Archona) na hardzie... tyle momentów kiedy musiałem się powstrzymywać od rzucenia padem w ścianę
, ale w końcu się udało
, wiem że mam to z głowy i że zostanie to zapisane w mojej kolekcji :>. Także dla mnie PS3 bez trofek nie było by już takie samo i pewnie dużo bardziej wolałbym kupić grę w wersji na PC z lepszą grafiką i zapłacić mniej, a tak to w ogóle nie kupuję gier na PC dlatego żeby cały czas powiększać moją kolekcję :>. Pozdrawiam.